2821
2789
عنوان

درد دل ساده

199 بازدید | 20 پست

سلام دوستای عزیزم

من ۲۱ سالمه. امسال تونستم وزنم  رو از ۱۲۰ بیارم ۷۶ .

تو این چند سال هیچ وقت لباس با دل خوش نخریدم همیشه می ترسیدم که هیچی اندازم نیست برا همین  مانتو هایی که می پوشیدم رو می دوختم سالی  یا دوسالی یه بار ...

از چند ماهه که دارم به مامانم میگم بریم بیرون یه لباس برام بخریم. یا اینترنتی حداقل یه لباس برام بگیرید اونا گشاد شدن دلم شاد بشه  میگه نه  باید بریم یه مغازه خاص اونجا برات می گیرم. دیروز صب که هیچی بهانه اوردن  گفتم شب بریم.  از ساعت ۳ بعد از  ظهر رفتیم  جایی   تا ۸ شب هیچی نگفتم  وقتی هم بابام اومد گفتیم بریم هر دقیقه بهانه می اورد بزار فعلا حرف بزنیم .

خالمم که  بود میگفت توقعت رو بیار پایین. لباس نگیر برا خودت....

مامانم دیگه شروع کرد گفت چون من برا خودم لباس گرفتم تو هم از حسودی می خوای( همون جا کلی گریه کرم)

واقعا این توقع هست بعد ۲۱ سال یه دست لباس بگیرم برا خودم ....

عقده یه دست لباس گرفتم تا کی باید کهنه دیگران رو بپوشم 😭 وضعیت مالی مون هم خوبه .

اخرم با چشم اشکی رفتم اون مغازه ولی دیگه دلم رفت.  حیف این همه لاعریم

خواهش میکنم برام دعا کنید یا برم سر کار دستم تو جیب خودم باشه یا با یه مرد درست ازدواج کنم. 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم اصلا بحث با خانواده بی خوده . به بابات بگو پولش  بده خودت برو با کسی که باهاش راتتی یا ا ...

پول که اصلا نمیدن با بخرم. من خیلی خیلی تنهام. بخاطر چاقیم که بودم همیشه از بیرون رفتن فراری بودم . خالم میگفت منم لباس نخریدم. ولی اون چاق نبوده که بفهمه  چه حسی داره بعد چند مدت بری تو معاز و تمام لباس ها اندازت باشه 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

واقعا کارشون درست نبوده ولی عذر میخام اینو میپرسم چ جوری وزنتو آوردی پایین؟ 

ورزش رژیم  داشتم.

دلم رو کشتن. من واقعا تلاش کردم که یه روز با دل خوش برم لباس بگیرم.

الهی عزیزم ،نه اصلا توقع زیادی نیست ،گریه نکن و خواسته تو منطقی بازم بهشون بگو

بد تر از این مامانم میگه چرا اونجا گریه کردی الان همه میگن دیونه..

والی واقعا من دلم نازنکه واقعا دلم می خواست یه دست لباس نو خودم بگیرم. اخرین باری که خودم گرفتم تابستون ۹۷ بوده....

کدوم شهری؟

هرمزگان 

تبریک میگم راستی این کاهشوزن خیلی همت میخواد خودش به خودی خود یه موفقیت بزرگه 👏👏👏👏

ممنونم عزیزم خیلی تلاش کردم تا این شدم 

برات دعا میکنم برای سرکار.ولی نزار وزنت دوباره بهره بالاخواهشاااا

ممنونم عزیزم. الان واقعا ناامید شدم ،😞😞

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز