2777
2789
عنوان

نوه 2 ساله، پدربزرگ را حبس کرد!

315 بازدید | 7 پست
به گزارش گروه بین الملل صدخبر؛ این پیرمرد 72 ساله که برای کشیدن سیگار به بالکن رفته بود در هنگام بازگشت با در بسته مواجه شد زیرا نوه دوساله او در بالکن را بسته بود. التماس ها و سخنان پدر بزرگ به این کودک چاره ای به دنبال نداشت و او مجبور شد در سرمای شدید هوا دو ساعت منتظر بنشیند. او سعی داشت با حرکات ورزشی خود را گرم نگهدارد اما سرانجام تصمیم گرفت کاری انجام دهد. وی با کمک تلفن همراه یک عابر پیاده که از حفاظ بالکن برایش فرستاد به والدین این کودک زنگ بزند و انها را مطلع کند. سرانجام این پیرمرد با کمک نیروهای آتش نشانی موفق شد از این وضعیت نجات پیدا کند.
مشابه این گیر کردن ها برای ما هم اتفاق افتاد پسرم 2 سالش بود من شدیدا سرما خورده بودم ساعت 10 شب می خواستیم بریم درمانگاه تا آمپول بزنم اما پسرم سر پوشیدن لباس بدقلقی می کرد و هی دور اتاق می گشت اما شلوارشو پاش نمی کرد خلاصه من به همسرم گفتم بیا من و تو از اتاق بریم بیرون اون خودش مجبور می شه که با ما بیاد همینکه ما از اتاق رفتیم بیرون پسرم بدو بدو میاد که درو باز کنه با ما بیاد اما اشتباهی به جای اینکه درو باز کنه قفل مرکزی درو از پشت می زنه و تو خونه حبس می شه حالا بچه بیچاره از پشت در هر چی دستگیره رو می کشه پایین در باز نمی شه هر چی هم من بهش میگ شاسی قفل رو به سمت چپ فشار بده اونم که چپ و راستشو بلد نبود هیچی از حرفام نمی فهمید خلاصه زنگ زدیم آتش نشانی اما اونا نیومدن گفتن ما برای موردای اینجوری که مقصر کم کاری والدینه اعزام نمی شیم همسرم زنگ زد به یکی از دوستاش که کلیدساز بود اون بنده خدا با سرعت جت خودشو رسوند خونمون بالاخره مجبور شدیم قفل درو بشکونیم اما موقع شکوندن قفل پسرم که از گریه زیاد خسته شده بود و پشت در خوابش برده بود بیدار شد همینکه درو باز کردیم من وارد خونه شدم دیدم پسرم طفلی پشت در نشسته مات و مبهوت مارو نگاه می کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.