2777
2789
عنوان

سكه ١١٤

359 بازدید | 50 پست

سلام من يه خواستگار دارم از همه جهت عاليه ، 

فقط سر سكه به مشكل خورديم، باباي من از ٧٠٠ تا سكه رو اورده ٤٠٠ تا ، باز هم قبول نميكنن ميگن الا و بلا بايد ١١٤ تا باشه. من با توجه به شرايط خوبه خواستگارم دوست دارم قبول كنم، اما از يه جهت ديگه ميگم نكنه تو زندگي هم همه چيو بخوان زوري بهم تحميل كنن!! چه كنم؟

خوب ۱۱۴باشه.زندگی باید دوام داشته باشه مهرو محبت توش باشه سکه چیه.سکه ای شده ۱۲میلیون میدونی ۱۱۴تا چقده.ولا دیگ‌ مد سکه زیاد زدن هم رفت.من موقعی سکه۱میلیون بود۱۱۴تا زدم.ب نیت ۱۴معصوم بزن ۱۱۴برو پی زندگیت.

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سکه ی زیاد نه جلوی خیانت مردی که ذاتش تنوع طلب باشه رو میگیره

نه جلوی زورگویی و دروغگویی شوهر رو میگیره

نه جلو دست بزن شو

حتی جلو دخالت خانواده شوهر در زندگیت رو هم سکه زیاد نمیتونه بگیره

تعداد سکه ۱۰۰۰تاهم باشه فقط ۱۲۰ تاش قانونی وعندالمطالبه هستش زیاد سخت نگیرید

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

خب شما هم دارید زوری به اونا تحمیل می کنید دیگه😂

چرا همه چیز یه طرفه اس؟؟؟

بعدشم عزیزم اگر خدای ناکرده کار به مهریه گرفتن و اونجور داستانا کشید شما کارت با ۱۱۴ سکه هم راه می افته، ۴۰۰ خیلی زیاده

و با توجه به این که مهریه الان چند وقته از عندالمطالبه تبدیل شده به عندالاستطاعه، زیاد برای تعداد سکه جوش نزنید که دیگه کلا مهریه بالا بی فایده شده

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

مهریه من ۳۱۳ تاست،اما واسه خواهرم ۱۱۰ تا،با اینکه وضعشون خیلی بهتر از ماست.شوهرش بهش گفته بود،مهریه حق زنه و به گردن مرد،همون قدر میگم که بتونم از پیش برلیان.برخلاف شوهر من که تا تقی به توقی میخوره،میگه برو جدا شود با یکی دیگه ازدواج کن.

ببین نظر خواستگاره چیه؟؟؟به طرف مقابلش ارزش قائله یا نه

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎
مهریه من ۳۱۳ تاست،اما واسه خواهرم ۱۱۰ تا،با اینکه وضعشون خیلی بهتر از ماست.شوهرش بهش گفته بود،مهریه ...

اين ميگه مهريه حق زنه ، دين كه رو گردنمه ، بايد بهت بدم، ميگه تو زندگي ميخوام بهت بدم. واقعا بايد بدن مردا مهريه رو؟؟ حتي اگه طلاق هم گرفته نشه

اين ميگه مهريه حق زنه ، دين كه رو گردنمه ، بايد بهت بدم، ميگه تو زندگي ميخوام بهت بدم. واقعا بايد بد ...

فک کنم بله،اما مرد بی چشم و رو مثل شوهر من که بخاطر خونوادش کتکم زد فرستاد خونه بابام و اونقدر پرش کرده بودن که حتی یه زنگ نزد حال دخترشو بپرسه و برگشتم.میدونم اگه طلاقم بگیرم یه سکه هم نمیده.الان سالی یه دونه میبرن

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎