2777
2789
عنوان

دلم تنگشه...

122 بازدید | 12 پست

بابامو ميگم الان دو هفتست رفته پيش خدا ..

مراسمش انگار يه فيلم بود و تموم شد... 

هنوز باورم نشده بابام مرده😭

چطور با غمش كنار بيام؟؟؟؟؟؟

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدا رحمتش کنه. داغ عزیز سخته😞

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

الهی عزیز دلم آروم باش.همه ما میریم پیشه خدا.جای بابات حقه.مرگ هم حقه.خاطرات خوبه بابات رو مثل فیلم بیار پیشه چشمت و با بابات بیشتر از قبل دوست باش.انگار زنده اس و نمرده.باهاش در طول روز حرف بزن ازش کمک بگیر بهش توسل کن.داره تو رو میبینه.سعی کن توی دلت پدرتو زنده نگه داری

کاربر آقا هستم     الله نور السموات و الارض
الهی عزیز دلم آروم باش.همه ما میریم پیشه خدا.جای بابات حقه.مرگ هم حقه.خاطرات خوبه بابات رو مثل فیلم ...

ممنون عزيزم آره همه ي حرفاتو قبول دارم ولي هنوز تو مرحله انكارم...

من تهرانم، بابام اينا يه شهر ديگه بودن همش ميگم بابام زندست و داره تو خونشون زندگي ميكنه وقتي به مرگش فكر ميكنم داغون ميشم

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم
ممنون عزيزم آره همه ي حرفاتو قبول دارم ولي هنوز تو مرحله انكارم... من تهرانم، بابام اينا يه شهر ديگ ...

بمیرم برات

سعی کن تنها نشی.سعی کن یکی پیشت باشه نری توی فکر.ی مدت که بگذره عادی میشه عزیزم

کاربر آقا هستم     الله نور السموات و الارض
2790
2778
2791
2779
2792