2777
2789
عنوان

قبل بارداری

49 بازدید | 6 پست

خانوما من همسرم شغلش ازاده و تحت پوشش هیچ بیمه ایی نیست 

قصد بارداری دارم ازش خواهش کردم خودشو منو بیمه کنه

اما میگه من بخوام ماهی فلان قدر حق بیمه بریزم هزینش بیشتر میشه 

میگه همه رو ازاد برو ب صرفه اس 

حالا شماهایی که تجربه دارین بگین تفاوتی هست؟ هرینه سزارین الان چقد شده بیمارستان خصوصی و نیمه خصوصی

روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟
بیمه تکمیلی خوبه وگرنه تامین اجتماعی به درد نمیخوره

اونم باید اول تامین اجتماعی شی بعد تکمیلی درسته

روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه مارو نکنید منم شوهرم شغلش آزاده هیچ بیمه ای نداریم الان که ۶ هفتمه کلی هزینه دارو و سونو آزمایش و اینا شده فدای یه تار موی بچم ولی بیمه هزینه ها رو نصف میکنه در مورد سزارینم زندایی شوهرم بیمارستان پیامبران ۱۰ میلیون زایمان کرد جزئیاتشو نمیدونم

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 
اونم باید اول تامین اجتماعی شی بعد تکمیلی درسته

نه نمیخواد تکمیلی اکثرا از طریق یه مکانی میکنن من که مجردم بابام تامین اجتماعی ریخته به درد نمیخوره

حرف بقیه برات مهم نباشه مردم زیاد حرف میزنن😃

مام بیمه نداریم ..غربالگریا ک کلا ازاده ..زایمانم ۵ الی ۸تومنی میشه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

الان بیمه ماهی ۶۰۰ تومنه 

ولی خیلی از داروها تحت پوشش بیمه نیست چون تقویتی ان و آزاد غربالگری ام که اگر دولتی برید حدود ۲۰۰ میشه سونوهاش اما آزاد ۵۰۰ میشه ولی زایمان هزینه اش خیلی تفاوت قیمت داره