2777
2789
عنوان

درد بیضه

| مشاهده متن کامل بحث + 2876 بازدید | 52 پست
کدوم منگوله ها؟ 

همونا دیگه 😂

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شت 😂😂

😂😂

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
همونا دیگه 😂

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

اگه ورزش سنگین کرده 

یا ضربه بهشون خورده یا شلواری پوشیده که زیاد تنگ بوده و تحت فشار قرار گرفته میتونه از اونم باشه 

چنانچه در روز های اتی درد افزایش یافت انجام معاینه توسط پزشک اورولوژی و در صورت لزوم انجام سونو بیضه توصیه می‌شود 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
خیلی نیست میتونه تحمل کنه ولی داره اذیت میشه از ۹ساعتی هست خودش میگه به مثانش فشار اومده به خاطر او ...

اگه تو ادرارش تغییری ایجاد شد 

یا اگه خون توی ادرار مشاهده شد باید هر چه سریعتر بره پزشک 

اما من فکر نمی‌کنم چیز خاصی باشه 

دردش هم با یه مسکن ساکت میشه 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب آقایی که کلینکشون واقع در خیابان ولیعصر .داخل سایتشون کلی مقاله اعم از سرطان تیروئید و درمان آن، عفونت رحم و علائم آن ، سونوگرافی داپلر رنگی، تفسیر آزمایش ماموگرافی ، و سونوگرافی تعیین جنسیت دارند. تفسیر سونوگرافی و تفسیر سونوگرافی بیضه هم به صورت رایگان هستش بهتون پیشنهاد میکنم به سایتشون سر بزنید