2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 5949 بازدید | 57 پست

عزیزم من یهویی پست شما رو خوندم ببین تو هیچ مشکلی نداری تو فقط از افکارت برای خودت قفس درست کردی  الان تو مثل پرنده ای هستی که توی قفس گیر افتاده باید خودتو رها کنی... فکر کن تا 70 سالگی عمر کنی میدونی هنوز چقدر مونده؟ حدود 45 سال فکر کنم ارزششو داشته باشه خودتو رها کنی.. به حرفام فکر کن برو هیپنوتیزم درمانی خوب میشی یکیو می‌شناختم خوب شد... تو بیماری بری دنبالش درمان میشی فقط حوصله کن برو اینو بدون اگر علی آقا از دست بدی کارت تمومه با همه وجودت حفظش کن... اینم بگم یه چیزی در درونم گفت اینا رو بهت بگم تو فکر کن خدا خواسته اینجوری کمکت کنه. موفق باشی

عزیزم من یهویی پست شما رو خوندم ببین تو هیچ مشکلی نداری تو فقط از افکارت برای خودت قفس درست کردی&nbs ...

ممنونم اما من در مطب دکتر میرم اما همش پشیمون میشم اصلا نمیدونممم چمه فکر کنم از بی مشکلیه

وگرنه کدوم دختریه دلش نخاد لباس عروس بپوشه دلش نخاد بره سفر بخنده شاد باشه و خیلییییی چیزای دیگ....

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم اما من در مطب دکتر میرم اما همش پشیمون میشم اصلا نمیدونممم چمه فکر کنم از بی مشکلیه وگرنه کد ...

واسه همین میگم باید خودتو رها کنی هر طوری هست برو دکتر با خودت عهد کن بگو حتی اگر بمیرم هم باید برم هر چقدر نیروهای منفی خواستن نذارن تو برو فقط با خودت بگو من باید نجات پیدا کنم من باید علی آقا رو حفظ کنم حتی اگر عاشقش نیستی بازم حفظش کن اون کسی هست که تو رو با همه بدی ها انتخاب کرده. شاید باورت نشه من خودم هم در حال جنگیدن هستم و یه سری از حالات شما رو دارم... ولی خیلی رو خودم کار میکنم و با خودم عهد کردم از این زندان افکارم رها بشم 

واسه همین میگم باید خودتو رها کنی هر طوری هست برو دکتر با خودت عهد کن بگو حتی اگر بمیرم هم باید برم ...

خداروشکر تقریبا یکی ک تقریبا مث خودم باشه رو پیدا کردم مرسی همینک یکی تقریبا فهمید منو خودش ارامش بود 

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
خداروشکر تقریبا یکی ک تقریبا مث خودم باشه رو پیدا کردم مرسی همینک یکی تقریبا فهمید منو خودش ارامش بو ...

نمیدونم شما چرا اینطور شدی ولی من خیلی سختی کشیدم هیچ چیزی برام قشنگ نیست ولی هیچ وقت از خدا ناامید نیستم مطمئن هستم کمکم میکنه یه روزی به آرامش میرسم ولی باید خودمم تلاش کنم یکم اعتقاداتتو بیشتر کن خیلی به آرامشت کمک میکنه منم حرفامو کسی نمی‌فهمه حتی مادرم بیشتر با خدا حرف میزنم خیلی خوبه... حسس میکنم یه چیزایی به قلبم الهام میشه یکیش هم همین بود که بهت پیام بدم و بگم خودتو از این زندانی که درست کردی رها کن 

من ۲۲ سالمه اخلاقم اصلا خوب نیست یعنی با هیچ کسی نمیسازم با هیچ کسی پدر مادر خواهر عمه خاله و...... ...

عزیزم برو پیش مشاور طلاق راه حل درستی نیست زندگی خودتو الکی خراب نکن اگه مشکلت اخلاق خودته مشاور باهات صحبت میکنه برات چندجلسه میزاره که با همسرت چه طور رفتار کنی مطمئن باش مشکلت حل میشه

نمیدونم شما چرا اینطور شدی ولی من خیلی سختی کشیدم هیچ چیزی برام قشنگ نیست ولی هیچ وقت از خدا ناامید ...

با دعای خیر شما ممنونم از کمکتون

عزیزم برو پیش مشاور طلاق راه حل درستی نیست زندگی خودتو الکی خراب نکن اگه مشکلت اخلاق خودته مشاور باه ...

سعی میکنم ممنونم از وقتی ک گذاشتین

سلام گلم

گاهی برای یکسری کارها مثل طلاق هیچوقت دیر نمیشه پس عجله نکن مثل بقیه نمیگم به همسرت بلکه میگم  بخودت یک فرصت بده.

با خودت فکر کن طلاق بگیزی که چی بشه مثلا؟

کجای دنیا رو میخوای بگیری که حتما باید طلاق بگیری؟

گل قشنگم تو بخودت تلقین کردی که نمیتونی و.فلان یکبار برخلاف جهت افکارت فکر کن و عمل 

دیدت به دنیا عوض کن 

نگو من خودم لیسانس روانشناسی دارم گل من چاقو که دسته ی خودشو نمی بره! الان شده حکایت تو! عزیزم لج نکن برو روانشناس ببین کجای کارت اشتباس 

سعی کن ارتباطت رو با خدا نزدیکتر کنی مخصوصا مناجات های شبانگاهی بدجور بهت ارامش میده

اطرافت گل و گیاه بزار تا روحیه ات لطیف بشه 

من نمیگم یهویی متحول شده کم کم قدم بردار

عزیزم شما الان 22سالته با این رفتارت فقط خودتو ازار دادی و اطرافیانت 

فکر نمیکنی دیگه وقتشه مسیر زندگیتو عوض کنی؟

گلم فکر کن و تصمیم های خوبی برای تغییر بگیر و بعد اونها روی کاغذ بنویس و اجرا کن.

هر موقع دوست داشتی بهم پیام بده 

بدون منت کنارتم

یاعلی

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
سلام گلم گاهی برای یکسری کارها مثل طلاق هیچوقت دیر نمیشه پس عجله نکن مثل بقیه نمیگم به همسرت بلکه م ...

سلام ممنونم از وقتی ک گذاشتین بخدا انقد ک اینجا ب من کمک کردین کسی نکرده 

تموم سعیمو میکنم برای حفظ خودم ک شرمنده مهربونیای شما نشم بازم ممنونم

سلام ممنونم از وقتی ک گذاشتین بخدا انقد ک اینجا ب من کمک کردین کسی نکرده  تموم سعیمو میکنم برا ...

خواهش میکنم عزیزم.

راستش هیچ جا و هیچ فضایی مطلقا خوب و یا بد نیست

نی نی سایت هم از این قضیه مجزا نیست ولی انصافا من خودم به شخصه خیلی از راهنمایی های افراد دانای اینجا استفاده میکنم چون گاهی در کنار علم،اگر تجربه هم باشه شانس موفقیت بیشتر میشه و این فضا این شرایط رو فراهم کرده و خودم خیلی پیش امده که از این فضا راهنمایی و تلنگر گرفتم. نمونه اش با راهنمایی بچه های همینجا از تو استخدامی شرکت کردم و قبول شدم یا بیماری هسرم که مورد خاصی نبودو اذیتش میکرد و دکتر و.چکاب زیاد میرفت فایده نداشت ولی با راهنمایی و تجربه یکی از اعضای نی نی سایت مشکلش خداروشکر برطرف شد.

در کل خواستم بگم اینجا از کل ایران هستن و.گاها ایرانی های خارج از کشور که باهم حرف میزنند و راهنمایی و البته دروغ و شایعه و سواستفاده هم هست ها چون که بقولی همه که پاک و.مطهر نیستن ولی در کل فضای خوبیه برای حل بعضی از مشکلات و راهنمایی گرفتن و دردودل کردن.

برات آرزوی بهترین ها رو دارم 

و.بازم میگم بی منت در کنارت هستم هرموقع دوست داشتی پیام بده.

یاعلی

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
خواهش میکنم عزیزم. راستش هیچ جا و هیچ فضایی مطلقا خوب و یا بد نیست نی نی سایت هم از این قضیه مجزا ...

همیشه سلامت و موفق باشین هم شما هم عزیزاتون 

و بازم ممنون از همراهیتون🌹🌹🌹