2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 5949 بازدید | 57 پست
ناراحت نشیا ولی یا افسرده ای یا واقعا دوستش نداری . درباره ی اولی باید درمان کنی و دومی واقعا راهی ب ...

بعضی وقتا از صبوریش خجالت میکشم من نه هنری دارم نه مثل شما بلدم ی زن باشم ن بلدم شوهرداری کنم اصلا نمیدونم چمه نمیدونم نمبدونم مشکل کجاست

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی وقتا از صبوریش خجالت میکشم من نه هنری دارم نه مثل شما بلدم ی زن باشم ن بلدم شوهرداری کنم اصلا ن ...

خب حداقل از یه مشاور تلفنی کمک بگیر عزیز 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

این طرز فکرتو عوض کن تو از عاشق شدن و وابستگی گیترسی تو یه مشکلی از لحاظ روحی داشتی قبلا ک درمان نشد ...

درسته دقیقا از وابستگی میترسم خیلیم میترسم دوستامو دیدم همشون شکست خوردن من چشمم ترسیده اینو ب علی گفتم تموم مشکلاتمو قبل ازدواج گفتم

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
درسته دقیقا از وابستگی میترسم خیلیم میترسم دوستامو دیدم همشون شکست خوردن من چشمم ترسیده اینو ب علی گ ...

نه بابا همه ک مث هم نیستن ، والا اگه مرد زندگی نبود  و ولت میکرد اینجوری بات تا نمیکرد 

خوب یا بد از اولش مشخصه .... مطمین باش خدا برات جبران کرده ، اصلا بچه بازی در نیار 

کم کم عاشقش شو ، وقتی عاشق بشی دیگ براش میتونی هر کاری انجام بدی ...

چند مدته ازدواج کردی و چجوری اشنا شدین 

من پارسال روز تولدم ازدواج کردم فقط هم عقد کردم خودم عروسی نگرفتم سال قبلشم درسم تموم شد برگشتم خونه 

اشناییمونم از طریق بابام بود 

پدرشوهرم دوست صمیمی بابام تو شرکت بود شوهرمم همونجا کار میکنه عکس منو از اینستای بابام دیدن و اومدن جلو..

خب حداقل از یه مشاور تلفنی کمک بگیر عزیز 

خیلی دلم میخاد ولی انقدر بی حوصلم خودم تعجبم چرا اومدم اینجا

نه بابا همه ک مث هم نیستن ، والا اگه مرد زندگی نبود  و ولت میکرد اینجوری بات تا نمیکرد  خ ...

میترسم خسته شه بره من نابود میشم میخام اول من برم

میترسم خسته شه بره من نابود میشم میخام اول من برم

اینا تو فیلماس ، واقعیت الان زندگی توه ک داره روز ب روز میگذره و میره ، خودتو داغون نکن مردا کلا یه جنسن ، حالا شکر خدا مال تو خوبش از اب در اومده ... شغل و اینام ک داره دیگ چی میخوای ، بشین سر زندگیت یه فال هم بگیر ببین همین حرفارو بهت نمیزنه ؟ اگ همنارو گفت بشین و فکرتو عوض کن 

اینا تو فیلماس ، واقعیت الان زندگی توه ک داره روز ب روز میگذره و میره ، خودتو داغون نکن مردا کلا یه ...

فال بهش اعتقاد ندارم ولی هربار میگیرم خوب میشه....

اعتقاد داشته باشچون انرژی درون خودته

زندگی سخت تر از اون چیزیه ک فکرشو میکردم یا من سختش کردم