سلام من میخام ببینم اگ بخام طلاق بگیرم اول باید چیکار کنم اصلا نمیخام اعضای خانوادم درجریان باشن البته فعلا و وکیلم نمیخام بگیرم تو خونه شوهرمم هستم باید برم دادگاه؟
بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )
من ۲۲ سالمه اخلاقم اصلا خوب نیست یعنی با هیچ کسی نمیسازم با هیچ کسی پدر مادر خواهر عمه خاله و...... ...
این دیگه چه بچه بازی هستش ک در میاری ... من ۲۴ سالمه زندگی نااروم و مضخرفی دارم یه پسر کوچولو دارم ، همسرم همیشه عصبانی ش کتکم میزنه حتی حرف های بد هم بهم میگه و دو باری بهم خیانت کرده ، با این وجود من اصلا میترسم از اسم طلاق .....طلاق واقعا خیلی روی اسم و شخصیت و آبرو و ذهن بچه و خیلی چیزای دیگه تاثیر میزاره بنظرم تا لحظه ی اخر تحمل کن .... حالا شکر خدا تو ک مشکلی نداری باو
حتی با دوستامم بهم زدم خجالت میکشم با کسی حرف بزنم
میگن بچه دار شو من واقعا وحشتناک میترسم از زن بودن از بچه دار شدن از زندگی از شوهر داری تا اینجاشم با من راه اومده ولی میدونم ی روز خسته میشه سکوتش اذیت کنندس
بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )
این دیگه چه بچه بازی هستش ک در میاری ... من ۲۴ سالمه زندگی نااروم و مضخرفی دارم یه پسر کوچولو ...
میدونم میدونم مشکل از منه من مریضم واسه همینم نمیخام اونو درگیر کنم ب من میگن برو مشاوره من خودم لیسانس روانشناسی دارم اصلا برم چی بگم برای چی تلاش کنم وقتی سردرگمم
از همه چی من اصلا نفهمیدم کی اومدم خونه شوهر انگار خاب بود من میترسم یکیو وارد این دنیا کنم ک بعدش بخاد اذیت شه من میترسم ی روز علی مثل بقیع از من ببره من میخام خوب باشم ولی انگار واسه خوب بودن دنیا نیومدم
میدونم میدونم مشکل از منه من مریضم واسه همینم نمیخام اونو درگیر کنم ب من میگن برو مشاوره من خودم لیس ...
ناراحت نشیا ولی یا افسرده ای یا واقعا دوستش نداری . درباره ی اولی باید درمان کنی و دومی واقعا راهی به جز جدایی نیست