2777
2789
عنوان

طلاق

5949 بازدید | 57 پست

سلام من میخام ببینم اگ بخام طلاق بگیرم اول باید چیکار کنم اصلا نمیخام اعضای خانوادم درجریان باشن البته فعلا و وکیلم نمیخام بگیرم تو خونه شوهرمم هستم باید برم دادگاه؟

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

باید برید دادخواست بدید 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجا؟

دفتر خدمات قضایی البته اگه دلیل محکمه پسند ندارید به جایی نمیرسید باید مهریه اجرا بذارید 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

دلیلت برا طلاق چیه ؟؟  دلایلی که زوج میتونه بهش استناد کنه اغتیاد  عسرو حرج ، بچه دار نشد ...

من واقعا ب بلوغ کافی برای ازدواج نرسیدم دارم اذیت میشم شاید کوچیکتر از منم بچه دارن اما من واقعا اذیتم 

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
من واقعا ب بلوغ کافی برای ازدواج نرسیدم دارم اذیت میشم شاید کوچیکتر از منم بچه دارن اما من واقعا اذی ...

خب چرا اذیت میشی شرح مختصری از زندگیتو بگو تا راه حلی بهت نشون بدیم 

جلوی دادگاه ها یه ادمهایی هستن که نامه مینویسن باید بری اول شکایت و اعتراض بنویسی بدی به دادگاه خودش ...

شکایتی ندارم فقط میخام طلاق بدم اون ادم بدی نیست مشکل از منه اصلا نمیدونم باید بهش بگم یا نه؟

دفتر خدمات قضایی البته اگه دلیل محکمه پسند ندارید به جایی نمیرسید باید مهریه اجرا بذارید 

لعنتی

شکایتی ندارم فقط میخام طلاق بدم اون ادم بدی نیست مشکل از منه اصلا نمیدونم باید بهش بگم یا نه؟

ع وااا ، یعنی دوستش نداری و حس میکنی علاقه ایی نیست که بشه ادامه داد ؟ بچه داری ؟ خانوادت چجوری ان ؟ اخلاقشون منظورمه 

خب اینجوریه دیگه ، زن اصلا نمیتونه بدون دلیل محکمی طلاق بگیره 

البته مثلا میتونه به مرده بگه دوست ندارم فقط طلاقم بده منم مهریمو میبخشم 

خب چرا اذیت میشی شرح مختصری از زندگیتو بگو تا راه حلی بهت نشون بدیم 

من ۲۲ سالمه اخلاقم اصلا خوب نیست یعنی با هیچ کسی نمیسازم

با هیچ کسی پدر مادر خواهر عمه خاله و.......بابام دیگه اواخر میگفت هرکی بیاد ندید تورو شوهر میدم فکر میکنی همه پدرتن تورو نگه دارن؟!خلاصه منم با اینکه اخلاقم بده ولی خجالتم میکشیدم خب چیکار کنم دست خودم نیست

ایشون ۸ سال از من بزرگترن ادم متین و صبوریه منم از همین خجالت میکشم نمیتونم خودمو کنترل کنم میدونم داره زجر میکشه با این اخلاق بدم یه کاری کردم از خانوادش بریده ولی بازم هیچی نمیگه اما میدونم بالاخره مرده ی روزی ممکنه پاشو کج بزاره من حتی نمیتونم نیازه جنسیشو تامین کنم از بس میترسم حتی نمیتونم اشپزی کنم من به هیچ دردی نمیخورم میخام قبل از اینکه اون خسته شه من برم

ع وااا ، یعنی دوستش نداری و حس میکنی علاقه ایی نیست که بشه ادامه داد ؟ بچه داری ؟ خانوادت چجوری ان ؟ ...

نه بچه ندارم از اول گفتم بچه نمیخام 

خانوادمم ک میدونن مشکل از منه سرکوفت فقط....البته هنوز چیزی بهشون نگفتم