niiiiiiik مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 64 عنوان آیا باردارم 107 بازدید | 9 پست سلام وقت بخیرمن دوماهه توی اقدامم این ماه لتروزول خوردم پریودم ۳روزه عقب افتاده ی بی بی چک زدم ی هاله خیلیی کمرنگ افتاد بنظرتون باردارم؟؟؟؟ 1400/01/03 | 01:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیا_خانوم۲ عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 1072 عکسشو بزار رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّیةً طَیبَةً إِنَّكَ سَمِیعُ الدُّعَاءِ وَزَكَرِیا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْدًا وَأَنْتَ خَیرُ الْوَارِثِینَوَأَصْلِحْ لِی فِی ذُرِّیَّتِی.۹۹/۷/۲۷ بیبی چکم مثبت شد😍 خدایا با اینکه نینیم سقط شد اما من هیچوقت از رحمتت نا امید نمیشم.۹۹/۱۲/۱۷ بیبی چکم مثبت شد.خدایا شکرت که سوپرایزم کردی خودت برام حفظش کن.
نـوعـروسadelayt عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 3010 خیلی آرزوداشتم خداعیدی منم بده و سال جدیدو باوجود نی نی جشن بگیریم ولی .......خدایاحکمتتوشکر
sholeeeee عضویت: 1398/08/07 تعداد پست: 9926 اره برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
niiiiiiik مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 64 عکس نگرفتم چون من کلا ناامید بودم بشه امکانش هس بنطرتون باردار باشم
monir70 عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 3652 اره هستی .لترزول خیلی قویه تاخدا رو دارم غم ندارم .خداجون شکرت
fateme__banoo عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 14986 عکسشو بزار سلام عزیزم اگر شما میدونی سوالم جواب میدید بی زحمت.7 هفته بعد رابطه سطحی بدون دخول آزمایش منفی شد. سونوگرافی رحم و لگن هم هفته 9 هیچی نبود. ب نظرتون امکان بارداری بازم هست بعد این مدت؟ خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد
لیا_خانوم۲ عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 1072 سلام عزیزم اگر شما میدونی سوالم جواب میدید بی زحمت. 7 هفته بعد رابطه سطحی بدون دخول آزمایش منفی شد ... نه اصلا منفی منفی رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّیةً طَیبَةً إِنَّكَ سَمِیعُ الدُّعَاءِ وَزَكَرِیا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْدًا وَأَنْتَ خَیرُ الْوَارِثِینَوَأَصْلِحْ لِی فِی ذُرِّیَّتِی.۹۹/۷/۲۷ بیبی چکم مثبت شد😍 خدایا با اینکه نینیم سقط شد اما من هیچوقت از رحمتت نا امید نمیشم.۹۹/۱۲/۱۷ بیبی چکم مثبت شد.خدایا شکرت که سوپرایزم کردی خودت برام حفظش کن.
آتییییش عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 729 سلام عزیزم اگر شما میدونی سوالم جواب میدید بی زحمت. 7 هفته بعد رابطه سطحی بدون دخول آزمایش منفی شد ... اصلا و ابدا 😁 خدایا شکرت...