2777
2789
عنوان

نظرتون؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 39 پست
چرا عزیزم

ببین تو که معلومه هنوز دوسش داری اونم دو تا حالت داره یا واقعا دوست داره یا نداره.

اگه دوستت داره که با این پروفایل بهش برمیخوره و می‌ذاره می‌ره

اگه هم نداره که نباید جوری رفتار کنی که فکر کنه خیلی واست مهمه و خودشو بیشتر چس کنه ( ببخشید بخاطر ادبباتم 🤭)

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
ببین تو که معلومه هنوز دوسش داری اونم دو تا حالت داره یا واقعا دوست داره یا نداره. اگه دوستت داره ک ...

من‌ک خیلی دوسش دارم .حسو اونو نمیدونم چون عشق اول همیم سخته فراموش کردنش وگرنه میخوام‌تموم کنم چون فکر میکنم با کسی باشه ..اهل چس کردن نیست اتفاقا😂کافیه یه اشاره کنم با سر میاد..کلا پررو هست

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من‌ک خیلی دوسش دارم .حسو اونو نمیدونم چون عشق اول همیم سخته فراموش کردنش وگرنه میخوام‌تموم کنم چون ف ...

عجله نکن پس . این پروف تیر آخره یعنی داری بهش میگی بی ارزشی. تو که حسشو نمیدونی شاید واقعا اونم دوستت داره. اینو بذار برا یه وقتی که اگه خدای نکرده فهمیدی نمیخوادت

عجله نکن پس . این پروف تیر آخره یعنی داری بهش میگی بی ارزشی. تو که حسشو نمیدونی شاید واقعا اونم دوست ...

چجوری بفهمم نمیخوادم؟

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
چجوری بفهمم نمیخوادم؟

نمی‌دونم واقعا. منظورم این بود که مثلا یه روز بفهمی کس دیگه ای رو میخواد

کاش بتونی یه جوری باهاش حرف بزنی و تکلیف خودتو بدونی 

نمی‌دونم واقعا. منظورم این بود که مثلا یه روز بفهمی کس دیگه ای رو میخواد کاش بتونی یه جوری باهاش حر ...

میگه بیا ببینمت چند ساله ندیدمت دلم هواتو کرده خیلی هم اصرار داره ک بیا ببینمت ..ازش پرسیدم میگه ن کسی نیست تو زندگیم وگرنه بهت میگفتم

میگه بیا ببینمت چند ساله ندیدمت دلم هواتو کرده خیلی هم اصرار داره ک بیا ببینمت ..ازش پرسیدم میگه ن ک ...

خب برو ببینش باهاش حرف بزن . شاید راست میگه طفلی 

خب برو ببینش باهاش حرف بزن . شاید راست میگه طفلی 

خودمم دلم میخواد ولی فعلا شرایطشو ندارم