2777
2789
عنوان

پیشنهادتون چیه

90 بازدید | 10 پست

لطفا توی پست هاتون توهین نکنیدفقط اگرپیشنهادی دارین بگین مرسی

از برادر دوستم خوشم اومده

و دوست دارم برای خواستگاری و ازدواج بیان نه دوستی

حالاچطوری برادرش منوببینه؟

من عکس اونو تومجازی دیدم

پیشنهادی بگین که شان ادم زیرسوال نره

بعد از کرونا برو خونه دوستت اینا بگو مامانم گفته پیاز دارین🤪😂

•در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آن جا، ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند🌿🤍• میهن دوست • فیلم باز🧋🍿• عاشق بارون🌧️• اهل شعر🕊️....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هی به مامانش سلام برسون  

ولی جدی اگه صمیمی باشین و تعریفت رو بکنه پیش مامانش و مامانش هم ازت خوشش بیاد و شرایطتون بخوره احتمال داره شما رو برای ایشون در نظر بگیرن

صلوات میفرستین برام؟   دمتون گرم
25

ببین مث بقیع نباش

همیشه سنگین و با وقار رفتار کن بخدا اثر داره

سعی کن بیشتر نزدیکش شی وقتی ک باهم حرف میزنید و حرفتون تموم شد اخرش لبختد بزن و نگاه پایین کن 

و خدایی که به شدت کافیست🌱
اینکارومیکنم اره خیلی مایلم خودم😅

حالا زیادی سلام نرسونی ها تابلو بشی... کلا هم برای دوستای صمیمی این جواب میده  

ولی جدی من طبق تجربه ای که برای داداش خودم دارم این که با هم رفت و امد مخصوصا خانوادگی داشته باشین یا برین خونه هم و بیاین و دوستت تعریفت رو بکنه و از نظر اخلاقی بپسندنت و از نظر خانوادگی شبیه باشین خیلی موثره

ولی از طرفی خیلی هم دل نبند به پسره که خدای نکرده اگر نشد خیلی اذیت نشی

ان شاء الله خوشبخت شی    

حالا زیادی سلام نرسونی ها تابلو بشی... کلا هم برای دوستای صمیمی این جواب میده     ولی جدی ...

متاسفانه یکی ازاعضای خانوادم بارفت و امد خاتوادگی بادوست مشکل داره

وگرنه خیلی خوب بود

متاسفانه یکی ازاعضای خانوادم بارفت و امد خاتوادگی بادوست مشکل داره وگرنه خیلی خوب بود

نه اینکه حتما برین خونه ی همدیگه

مثلا حتی اگه دوستت یا تو خواهر دیگه ای یا برادر خیلی کوچک دارین و میرین بیرون اون رو هم ببرین یا با ماماناتون برین خرید و این جور چیزا

هر چیزی که مامان اون یا خواهر تو یا حداقل یه عضو از خانواده هاتون باشن یا کادو برای دوستت بخری یا یه کارایی بکنی که برای دوستت خیلی جالب باشه که هی تعریفت رو بکنه و از این جور چیزا دیگه

ولی میگم خیلی هم روش حساب باز نکن که بعدا اذیت شی چون ممکنه اون پسر اصلا خودش کسی رو در نظر داشته باشه