2777
2789
عنوان

چقدر حس بدیه

64 بازدید | 9 پست

منتظر باشی و هی با خودت بگی این ماه حتما بارداری و ببینی که نیستی

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ازخدا میخام خیلی زود باردار شین🙏

خیلی ممنون عزیزم 😘

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

منم سه سال و سه ماه منتظر بودم درکت میکنم هر یه ماهش انگاری یه سال میگذره تازه حرف مردمم هست ولی یه چیزی بت بگم خود استرسی که داری بارداری و به تاخیر میندازه سعی کن کمتر بهش فکر کنی سیب زیاد بخور قدرت باروری و زیاد میکنه

راستی عزیزم من از نفیسه خاتون حاجت گرفتم هزارتا صلوات نذر کن انشاالله به خواستت برسی گلم 

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊
منم سه سال و سه ماه منتظر بودم درکت میکنم هر یه ماهش انگاری یه سال میگذره تازه حرف مردمم هست ولی یه ...

هزار تا رو اول بفرستم یا نذز کنم باردار که شدم بفرستم؟

هزار تا رو اول بفرستم یا نذز کنم باردار که شدم بفرستم؟

قبل بارداری هر موقع نیت کردی بفرست خیلیا حاجت گرفتن ردخور نداره 

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊
قبل بارداری هر موقع نیت کردی بفرست خیلیا حاجت گرفتن ردخور نداره 

باشه خیلیی ممنون عزیزم😘 لطفاً برام دعا کنید

باشه خیلیی ممنون عزیزم😘 لطفاً برام دعا کنید

چشم حتما گلم امیدوارم به همه خواسته هات برسی 😍

چشم حتما گلم امیدوارم به همه خواسته هات برسی 😍

ممنون خوشگلم 🙏🏼🙏🏼🙏🏼😘