2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

1019 بازدید | 77 پست

سلام

میشه بگید تجربه های بعد زایمانتون برای اینکه زودتر سرپا بشید و بخیه هاتون زودتر خوب بشه و اذیتتون نکنه چی بوده؟

هرچیزی که به بهبودیتون کمک کرده .

ممنون

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اونقددد زود خوب میشه.من ک نتوجه نشدم.بعدشم اونقد جمع و جور شده بود از اولم بهتر...فقط دوماه رابطه ند ...

اخه من زایمان اولم خیلی سر بخیه هام اذیت شدم درد داشتم خشک بودن پد نمیشد بذارم عذابی کشیدما

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

وای باورم نمیشه ۱نفر تو این سایت داره از خوبیای زایمان طبیعی میگه

همینو بگو😀

یه مدت مایعات بخور که تو دستشویی فشار بهت نیاد بخیه ها باز بشن 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

زیاد نشین.

آب زیاد بخور

تند تند حمام برو و با ژل شستشو آروم بشور و بعدش حتما خشک کن با سشوار من خشک میکردم

سعی کن چند روز بعد از زایمانت یواش یواش تحدک داشته باشی زیادی خوابیدنم خوب نیست

از قلبت که بگذری، میتونی با مغزت زندگی بهتری تجربه کنی

استراحت کافی ..غذای مقوی ..مایعات برای عدم یبوست و ادامه هم بده من بعد زایمان یبوست نگرفتم ولی تو شید دهی یبوست گرفتم و اذیت شدم واقعا..خشک کردن بخیه با سشوار ..شست و شو بخیه با اب نمک ..عدم استفاده از بنادین ...عدم استفاده از بالشتک طبی که برای نشیمنه..بد نشینی مکقع شیر دهی که بخیه هات کش بیاد

اخه من زایمان اولم خیلی سر بخیه هام اذیت شدم درد داشتم خشک بودن پد نمیشد بذارم عذابی کشیدما

باید تند تند میرفتی حموم یا حداقل از کمر به پائینت رو هر روز با اب گرم میشستی بعد سشوار میزدی 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
زیاد نشین. آب زیاد بخور تند تند حمام برو و با ژل شستشو آروم بشور و بعدش حتما خشک کن با سشوار من خش ...

من با سشوار که خشک میکردم حس میکردم خشک شدن و انگار کش میومدن. لباس و پد بهشون گیر میکرد.

یکی میگه راه برو یکی میگه افتادگی رحم میگیری اصلا تحرک نداشته باش

یه مدت مایعات بخور که تو دستشویی فشار بهت نیاد بخیه ها باز بشن 

یبوست بعد زایمان که خودش داستانیه🙄😂

استراحت کافی ..غذای مقوی ..مایعات برای عدم یبوست و ادامه هم بده من بعد زایمان یبوست نگرفتم ولی تو شی ...

من کاملا رو با سنم مینشستم😐

سعی کن چیزایی که باعث یبوست میشه نخوری و از کره محلی یا پاستوریزه رو غذاهات استفاده کنی که یبوست نشی.

از قلبت که بگذری، میتونی با مغزت زندگی بهتری تجربه کنی
باید تند تند میرفتی حموم یا حداقل از کمر به پائینت رو هر روز با اب گرم میشستی بعد سشوار میزدی 

به من گفتن با شامپو بچه و بتادین بشور.

ازه لامصب من از ترسم فقط ابمیوه میخوردم با کمپوت زردالو و انجیر و اناناس تا وقتی که بخیه هام خوب نشدن غذا نخوردم اصلا