2777
2789
عنوان

تاري ديد

112 بازدید | 19 پست

بچه ها من چشمام ضعيفه خيلي

بعد تازگيا باز تاري ديدم شروع شده تار ميبينم همه چيو صبا و ظهرا قبلا هم اينجور بود رفتم متخصص قطره داد الان چي كنم 

﮼پناهِ‌منی♥️(الله)

عینک مگه نداری؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عینک مگه نداری؟

دارم ولي نميزنم يعني خسته ميكنه منو البته ميدونم كار اشتباهيه من الان دوتا عينك دارم يكي واسه سري قبله ك ٢-٣ بود يدونه جديد ٣-٤ كه اين نمرش زياده رو الان نميزنم قديميرو ميزنم

﮼پناهِ‌منی♥️(الله)
دارم ولي نميزنم يعني خسته ميكنه منو البته ميدونم كار اشتباهيه من الان دوتا عينك دارم يكي واسه سري قب ...

خوب یا باید عینک بزنی یا عمل کنی یا با تاری کنار بیای

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
عمل هم ميگن خيلي نرمال نيس نميدونم والا چاره ايي جز عينك ندارم

عمل خیلی خوبه خواهرم پی ار کی کرد راضیه منم در اولین فرصت عمل‌میکنم

من هم تاری دید دارم متنفرم از عینک،😑هر وقت میزنم خواهر میگ شدی شبیه معلم موشها😂😂😂ولی بنظرم حتما ...

ديگ والا بدتر از يكي ٤ يكي ٣ 😭😅 كورم ديگ😔

﮼پناهِ‌منی♥️(الله)
دارم ولي نميزنم يعني خسته ميكنه منو البته ميدونم كار اشتباهيه من الان دوتا عينك دارم يكي واسه سري قب ...

کارخوبی نیست اینطوری چشمات بیشتر ضعیفترمیشه اگه بااین عینک راحتی ببرعدسیشو عوض کن مناسب چشمتوبذار

کارخوبی نیست اینطوری چشمات بیشتر ضعیفترمیشه اگه بااین عینک راحتی ببرعدسیشو عوض کن مناسب چشمتوبذار

والا هر سري ب مامانم ميگم اين فرم عينكو برام بگيري دائم ديگ ميزنم هر سري ي مدل ميگيره ولي ي مدت ميزنم ديگ نميزنم الان ديگ چشمم كور بايد بزنم

﮼پناهِ‌منی♥️(الله)
چقد شد هزينش

دولتی عمل کرد ۲.۵

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز