2777
2789
عنوان

مشکل تو مخیه من

128 بازدید | 15 پست

لطفا کمک کنین. یه مشکلی دارم ک ازش اذیتم....وارد رابطه ای که میشم اولش خیلی خوبم و به کارام میرسم و عادی زندگیمو میکنم زنگ و پی ام و بیرونو اینا مهم نیس برام و همش از طرف مقابله. و یه حس خوب دارم ک اون طرف بیشتر به سمت من کشیده شده تا من به سمت اون. اما یمدت ک میگذره همچی برعکس میشه...دم و دیقه پیام میدم زنگ میزنم همش هروز دلم میخواد برم بیرون انقد میخوام که گاهی اون میگه نه و بهونه میاره. از کارای شخصیم میمونم. وابستگی شدید پیدا میکنم...با هر حرکت کوچیکش ناراحت میشم و بهم میریزم...درسمو نمیتونم بخونم. از خونه موندن بدم میاد دلم میخواد هر لحظمو با اون بگذرونم. و اینا باعث میشه دل طرفمو بزنم و از خودمم بدم میاد واقعا. حالا میخوام سعی کنم که تغییر کنم. راه حل بدین چجور کم اهمیت تر شه واسم و کمتر برم سمتش؟؟؟چجور نادیدش بگیرم

میشه برای دکتر شدنم صلوات بفرستی؟💜🍇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینم،. دوستام هم همینن  باید هیییلی رو خودمون کار کنیم

اره منم خیلی دوستامو دیدم مثل خودم. توی حرف اونارو خیلی نصیحت میکنم اما توی عمل خودم اینجورم...

تمرین کن خب  برا خودت قانون بذار  مثلا بگو هروقت صدای پیام شنیدم سریع نمیپرم رو گوشی نیم ...

خیلی مممون ازتون حتما انجام میدم❤❤

حدود ۴ بار شاید. 

عزیزم شاید از سنته یکم تجربت بیشتر شه بهتر میشی 

بعدشم سعی کن یکم کنترلت رو خودت و بیشتر کنی زیاد پیگیر نباشی ...برا خودت ارزش قایل شو کتاب بخون ورزش کن کمک ب مادرت کن کارای مورد علاقتو انجام بده ..منظورم اینه در کل سرتو گرم کن تا پیگیر طرف نباشی اونجوری اونم عاشق میشع