2777
2789
عنوان

لطفاً بیاین کمک😕

73 بازدید | 11 پست

سلام...

من این تاپیک رو به درخواست دوستم ایجاد کردم ، دوست من با ی پسره دوست بود و اینکه دوستم چون به ی دلایلی گوشیش خراب شده و نتوانسته بخره و برا ی مدتی خطش گذاشته رو گوشی مامانش و با گوشی مادرش پیعم میداد...

بعد پسره دیروز باهاش دعوا کرده که چرا شمارت بهم نمیدی دوستم هم چیزی نگفته 

بعدش پسره گفته 4 تا دختر منو میخواهن و یکیش هم تویی کدوم رو انتخاب کنم؟دوستم هم گفته معلومه ، بعد دیگه بخاطر اینکه دوستم شماره نداده پسره گفته بهش : کات ، تموم برو 

دوستم هم خیلی حالش بده 

بنظرتون چکار کنه؟یعنی پسره می‌تونه با این موضوع کنار بیاد؟بر میگرده؟

...🙂S

به نظرتون پسره هم مثل دوستم اینطور حالش بد هست؟

عذاب وجدان ندارد که این حرف رو زده؟

بعد دوستم هم گفته بیا ی لحظه دیگه پسره نیومده 

بنظرتون پسره پشیمونه؟

تو رو خدا جواب بدین دوستم حالش خوب نیس

...🙂S

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه رابطه پوچی 

به دوستت بگو فراموشش کنه چون هیچین ادمی به درد نمیخوره 

I'll be someone  that No one thought I could be ;)                                                                     Be special like MOON :)💫🌌

خاک تو سرش بره گم شه اشغال، 

جدی هنوز وایسادی برگردع؟؟ کسی که باهاش مثل یه گزینه رفتار کرده و گفته چهارنفر منو میخوان به کدوم جواب بدم؟؟؟؟ 

یعنی تا کجا اجازه میدین عزت نفستون له بشه؟؟؟ برای چی؟؟؟ چی انقدر ارزششو داره؟؟؟؟؟؟؟ 

همه ی این رابطه ها به یه چس بنده فکر میکنید ازدواج تهشه که هی دنبال دیت ان بعضیا؟؟؟ 

حالا تموم نمیشد پسفردا بدتر تموم میشد

پسره به دوستم گفته عزیزی ، عاشقتم

منم میتونم همینا رو یه سال بهت بگم  عاشقانه تر  خدایی عاشقم نمیشی؟؟؟؟

موضوع اینه پسری که اهل دیت و دوست شدن هست کلا جنسش خرابه چون شما اولی نیستی، طبعا اخری هم نخواهی بود  بکش بیرون دیگه بابا  گفته ۴ نفر میخوانم  چهارنفر همینطوری که تو خیابون از کنارش رد نشدن برن خواستگاریش که  لابد یه چیزی بینشون بوده مثل دوست شما که خواستارش شدن اینطوری