2777
2789
عنوان

سردرگمی ازدواج

173 بازدید | 12 پست

دوستان من ۲۶ سالمه و یک سال دیگه از ایران میرم

الان یه خواستگار دارم که شغل و درامد خوب و خانواده خوبی داره هنوز همدیگرو ندیدیم و قراره چند روز دیگه همو ببینیم واسه اولین بار 

بابام نمیدونه و حدس میزنم که با ازدواجم مخالفت میکنه چون براش مهاجرت من و ادامه تحصیلم خیلی مهمه و میخام یه چند بار که پسر رو دیدم اگه خوب بود با خانواده میان خواستگاری و اون زمان به بابام میگم.

دوستان من از تنهایی خسته شدم دلم شوهر هم میخاد 

من چکار کنم؟ ازدواج نکنم و تنها مهاجرت کنم؟

به پسره بگم قصد مهاجرت دارم و وکالت خروج از کشور و طلاق و اشتغال و همه اینا رو بخوام و اگه قبول کرد باهاش ازدواج کنم و باهم بریم؟ 

کلا نظرتون چیه؟ من خیلیی سردرگمم و نمیتونم تصمیم بگیرم 

خودم فکر میکنم حالا ببینم پسره رو ببینم چی میشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بابا برو اونور زندگیتو بکن بیکاری اینهمه اومدی نینی سایت هنوز درس عبرت نشده برات؟؟ حالا یه غر غرو هم بهت اضافه بشه. به پولم که ماشالله احتیاجی نداری، حالا بازم از دلت نیوفتاد یه چرخ دیگه بزن تو نینی سایت حتما هوای شوهر میپره از دلت اوکی میشی

من اگر جای شما بودم با میزان شناخت کم با خواستگار سنتی ازدواج نمی کردم. اونم وقتی امکان مهاجرت و ادامه تحصیل و... داری. اگر شناخت دقیق و قبلی و رابطه ی عاطفی عمیق بینتون بود فرق می کرد. اما با این اوصاف که حتی همدیگرو ندیدین و شناختی هم نداری، به نظرم ذهنت رو فعلا درگیر نکن.

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

كسيكه هنوز همو نديدين كه خاستگار نبست

خاستگار يعني انتخابشو كرده و ميخوادت مونده جواب تو

همه تعاريف اينجا يجور ديگه است

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
كسيكه هنوز همو نديدين كه خاستگار نبست خاستگار يعني انتخابشو كرده و ميخوادت مونده جواب تو همه تعاري ...

فامیل دوره عکسمو دیده و قراره یه چند باری همو ببینم و صحبت کنبم اگه اوکی بود با خانواده بیان،

من اگر جای شما بودم با میزان شناخت کم با خواستگار سنتی ازدواج نمی کردم. اونم وقتی امکان مهاجرت و ادا ...

من میترسم بعد از مهاجرت اونجا نتونم دیگه ازدواج کنم و کسی نباشه برام

میترسم که بعد از مهاجرت اونجا نتونم ازدواج کنم و موردی نباشه برام

خب نکن ...اونجا برو باشگاه استایلتو درس کن لباسای شیک بپوش به پوستت برس تحصیلاتتو بالا ببر رو زمین نمیمونی خیالت راحت تو اینستاتم عکساتو بذار