2777
2789
عنوان

کبد چرب

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 24 پست
یه روغن بود برای درمان کبد چرب اسمش رو نمیدونم ولی خیلی خوب بود همه ی فصل ها هم‌پیدا نمیشد اسمش رو‌م ...

اسم روغن و یادتون نیست؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

خانماضررنذاره عرق کاسنی؟

اخه پدرمادرمنم کبد چرب دارن اما نمیرن دکتر 

پدرم هی لک میفته رو بدنش بعد خوب میشه

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم از راهنمایی همگی امیدوارم هرچی از خدا میاخواین بهتون بده 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نه متاسفانه خودمم چربی کبدم سر مرزه یکی از آشناهامون استفاده کرده که یادش نیس😑😑😒

خیلی جدی بگیر عزیزم من برادرم گرید ۳ هست واقعا اوضاع بدی داره حالت تهوع گیجی و.‌‌‌

عزیزم امیدوارم زودتر خوب بشه 

ممنونم قربونت برم