2777
2789
عنوان

تروخدا کمک😭😭

205 بازدید | 15 پست

من سندرم پلی کیستیک دارم و صورتم خیلی جوش داره دکتر گفته چیزای ک هورمون داره نخورم مثل مرغ من خر احمق امشب ۵ تیکه بال مرغ خوردم دارم میمیرم ترو خدا بگید چکار کنم کاش نخورده بود م😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

گفت: میشه نری 😪پرسیدم چرا ؟ گفت اخه برنج خیسوندم 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودکشی کن وگرنه میمیری

😐💔

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

حالا که گذشت. اما اگ واقعا پشیمونی انگشت بزن تو حلقت عوق بزنی بیارشو ن بالا

😁تیکر تولد سه سالگیه دختر گلم😁                                                                                                  من خوشبختم.            اَللّهُمَ صَلِ الله مُحَمَدْ وَآلِ مُحَمد  اینم برای اینکه به خواسته هامون برسیم💖

نگران نباش ببین گلم نباید یه چیزی رو یکدفعه ایی کلا ترک کنی اگه یه چیزی رو واقعا دوست داری کم کم ترکش کن مثلا منم تخمدان پلی کیستیکم اوایل دو تیکه مرغ میخوردم بعدش شد یک ونیم بعدش شد یک تیکه الانم تقریبا اصلا مرغ نمیخورم لبنیات من شیر و ماست ترش خیلی دوست داشتم ولی مثلا اول بود یک لیوان بعدش شد نصفی الانم تقریبا تو یک ماه سه دفعه نیم لیوان ماست ترش میخورم یا شیرینی خامه ایی یا کیک اول بود روزی مثلا چهار تیکه بعد شد سه ونیم تا زمانیکه به نیم رسید حتی بستنی من نصفش میخورم امروز نصفش فردا یا پس فردا 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

آخه هورمون ببه این گرونی چجور به مرغ میدن.عزیزم یه مرغدار میگفت به پیر به پیغمبر ما به مرغ هورمون نمیدیم چون گرونه وبه صرفه نیست.بعدم اگرم به مرغ هورمون یا دارو بدن باپختن متلاشی میشه وبرای بدن ضرر نداره.به نظرم که حرفش منطقی بود