روز عقد دختر فرا رسید دختر خوشحال از این که به اون چیزی که دلش میخواست رسید عشق ، بعد عقد رفتار پسر با دختر خیلی خوب بیرون ببرش سرکار بره قربون صدقه اش بره بعد شش ماه عقد روز موعو رسید روز عروسی دختر پسر یک مغازه اجاره عینک فروشی داشت اون و بعد چند روز قبل عروسی فروخت و بیکار شد ۱۱ مرداد که عروسی رفت خونه خودش روز اول که بیدار شد پسر تا ساعت ۱۱،۱۲ خواب بود بعد ناهار خورده یا نخورده میزد بیرون میرفت تا ۹ ، ۱۰ شب دختر تو خونه تنها بود ولی بازم دختر با این حال یکم حس اش به پسر کمنشد کمکم قرار شد برن مسافرت ۲ میلیون پول که شاباش عروسی جمع شده بود باهاش رفتن چابهار یک قرون اون پول به دختر نداد که خرید کنه همه پول ها رو خرج الکی کرد این شد بدترین سفر دختر برگشتن دوباره شهرشون پشر بیکار کارشون شد هروز بحث پسر بیشتر از ۱۷ ساعت میخوابید دختر و ماهی یک بار مییرد بیرون بهونه سرما رو میاورد میگفت اگه ببرمت بیرون مردم میگن نگاه کن زن شو تو این سرما اورد بیرون اگه هم میرفت بیرون خودش تنها میرفت بیروت میگفت من که زن نیستم همش بشینم تو خونه سرکار میرفت هر ماه کارعوض میکرد بعد شش ماه از عروسی گدشت چون سرباز فراری بود قرار شد بره ادامه سربازی که بره سرکار دولتی دختر باز مجبور شد برگرده خونه پدرش شش ماه صبر و تحمل سختی گذشت پسر سربازیش تموم شد برگشت کار دولتی پیدا شد به خاطر این که نمیخواست صبح زود بیدار بشه نرفت گفت میرم ام دی اف ،رفت ام دی اف دختر به پسر گفت اگه بری سرکار یادت از من نشه پسر گقتومگه میشه تو رو فراموش کنم پسر بازم هرماه کار شو عوض میکرد سیگاری شد ،ناس مصرف میکرد ، دست بزن پیدا کرد، معتاد شد اول ماریجونا بود بعد گذشت چند ماه اوضاع برای دختر به تنگاه امد پسر دیگه اون عشق روز های اول نبود تا میتونست دختر و ازیت میکرد دختر بهمن ۹۹ خونه پسر و برای طلاق ترک کرد شب قبل اش خوب دختر و کتک زد زنگ زدن پلیس صورت جلسه کلانتری و برگه پزشکی قانونی پسر باز امد به دختر گفت تعهد محضری میدم که اعتیاد مو ترککنم تو برگرد دوباره دختر قبول کرد و برگشت بعد چند روز سخت مریض شد پسر انگار نه انگار بعد چمد روز که دید حال دختر خیلی بد مجبور شد ببرش دکتر دختر رفت زیر سرم از کمبود ویتامین و کم خونی شدید مریض شد بعد چند روز که بهتر شد بسته مواد شیشه و تو خونه پیدا کرد به پسر که گفت اول انکار کرد ولی بعد که نشون اش داد گفت همش تقصیر توعه تو دیونه ای مریض تو من و معتا کردی دختر گفت کمک ات میکنم ترککنی پسر گفت مال خودم دوست دارم بکشم اگه مشکل این بره حال من خوب میشه دختر باز از سر ناچار وسایل شو جمع کرد برگشت سر خونه اول ولی با دلشکسته ولی دیگه اون دختر ۲۲ ساله نیست بلکه یک زن شکسته با قلب ۴۰ ساله که دیگه از عشق متنفر از محبت الکی منتقره فقط میخواهد تنها باشه
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
والا هیچ کس تو این دوره زمونه تا اهرش بی بچه نمونده بچه دار میشی ولی شاااااید اونم شاید یه کم دیر
من که مطمعنم تو سال ۱۴۰۰ حتما بارداری
والا هیچ کس تو این دوره زمونه تا اهرش بی بچه نمونده بچه دار میشی ولی شاااااید اونم شاید یه کم دیر&nb ...
ان شاءالله عزیزم
خدا بارداری تو رو هم بی خطر کنه