2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من نتیجه گرفتم.هیچ عوارضی نداره فقط بیشتر از ی ساعت نباید گوش بدی در روز آب باید زیاد بخوری

میشه بپرسم برای چی نتیجه گرفتی و چقدر طول کشید

میشه واسه سلامت خودم و خانوادم ی صلوات مهمونم کنین
میشه بپرسم برای چی نتیجه گرفتی و چقدر طول کشید

ساب رنگ چشم بود من چشمام قهوه ایه خیلی تیره است سابش رو باید ۵ ماه گوش میدادم تا داعمی میشد من ی ماه گوش دادم چشمام خیلی روشن شد بعد که مدرسه شروع شد وقتشو نداشتم ولش کردم دوباره هرروز تیره تر شد. سابلیمینال رو حتمن باید تا اون مدتی که گفته گوش بدید تا داعمی بشه ورگنه اثراتش از بین میره. ی ساب محبوب شدن گوش دادن دوره اش تا دوماه بود اونم تا ی ماه گوش دادم اثراتشو دیدم واقعاا 

کاربری دست یه نفره. 
ساب رنگ چشم بود من چشمام قهوه ایه خیلی تیره است سابش رو باید ۵ گوش میدادم تا داعمی میشد من ی ماه گوش ...

میشه ادرسشو بگین

میشه ادرسشو بگین

کانال تلگرام زیبالند از جای معتبر باید بگیرید اکثر ویدیو های اینترنت اهنگ خالی رو بجای ساب میدن کانال زیبالند خودش ساب هارو خریداری میکنه و میزاره تو کانال من تلگرامم رو برای مدرسم حذف کردم فردا یا پس فردا نصب میکنم کانال رو تو تاپیتون مبزارم عزیزم

کاربری دست یه نفره. 
کانال تلگرام زیبالند از جای معتبر باید بگیرید اکثر ویدیو های اینترنت اهنگ خالی رو بجای ساب میدن کانا ...

ممنون عزیزم لطف کردی