2777
2789
عنوان

فقط متاهلا بیان 🤐قهرکردم باهاش

| مشاهده متن کامل بحث + 3569 بازدید | 130 پست
جمع کنید بابا....فردا ک خیانت کرداولین حرفی ک میزنید میگید کجاکم گذاشتی😒روشن فکریاتون جمع کنید واس ...

عزیزم واقعا تنها دلیل و مهمترین دلیل خیانت اینه؟ !

برام سوال شد

به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم 
مملکتی که تجاوز به همسر رو حق طبیعی مرد میدونه، باید با خاک و خون یکی شه با همه اونایی که میگن کارش ...

واقعا خیلی تعجب کردم!یکی میگه مگه دختر بودی بهت تجاوز کرده😳😳😳یعنی اینا فکر میکنن آدم ازدواج کرد باید ۲۴ساعت در اختیار همسرش باشه هروقت اراده کرد!

چه فرقی بین اینکار وتجاوز هست هر۲ به یه اندازه روح وروان وبهم میریزه بااین تفاوت که یکیش شوهرته ولی تو اصل قضیه فرقی نداره

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانومای خوشگل زن اسباب بازی نیس اماااااااا شوهرتون نیومده با یه خانوم ازدواج کنه ک فقط خرجشو بده و ب قدوبالاش نگاه کنه ۹۰ درصد بخاطر وابستگی جنسیش ازدواج کرده  ،   رابطه ی جنسی باید دوطرفه باشه و دوطرف دلشون بخاد امااااااااا گاهی مرد نمتونه خودشو نگه داره ،ب اختیار آدم ک نیس، اسمش روشه غریزه ی جنسی نه انتخاب جنسی، و برخلاف میل زن باهاش رابطه برقرار میکنه

شما هم ک ب قول خودت کار از کار گذشته، اون داره فیلمشو میبینه تخمشو میشکنه  اماااااااا هنوز داری کشش میدی یه جوری میگه آسیب ب روح و روانم وارد شده انگار خدایی نکرده یه مرد غریبه بهت تجاوز کرده!!!!!!!خانوما زندگی مشترک این مسائل رو داره چرا شما میخاین از ب بسم الله هم چیش گل و بلبل باشه

بحق چیزهای نشنیده انگار دختره بهش تجاوز شده خب شوهرته دیگه بازم چقدر خوب و با اخلاقه شوهرش که این بع ...

اینم یه نوع تجاوزه دیگه

وقتی راضی نیست و عذاب میکشه تجاوز محسوب نمیشه؟

تجاوز حتما از یه نامحرم باشه که تجاوز حساب شه؟

عزیزم واقعا تنها دلیل و مهمترین دلیل خیانت اینه؟ ! برام سوال شد

بعضی هاااا هرززززن ولی بعضی آ بله چون نیاز جنسی مهمترین اصل ی زندگی

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
هنوزم موقع رابطه روحم درد ميكشه چون اون شب با تمام خاطره هاى بد مياد جلو چشمم😔 واى خدا نصيب كسى نكن ...

الهی عزیز دلم به نظرم حتما حتما برو سراغ درمان این زخم تا کهنه تر نشده!

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

تجاوز زناشویی کلمه تجاوز زناشویی ممکن است عجیب به نظر برسد اما باید بدانیم هر عمل جنسی که بدون رضایت هریک از طرفین صورت گیرد، تجاوز  محسوب می شود.تجاوز همسر یکی از مصادیق رایج خشونت خانگی است. در جوامع مردسالار، زن حقی بر بدن خود ندارد و شوهر صاحب و مالک بدن اوست و تمکین نیاز جنسی مرد وظیفه زن است . به همین دلیل زن حق کنترل بدن خود را به رسمیت نمی شناسد و حق خود نمیداند که از رابطه جنسی با همسرش که به هر دلیلی رضایت بر آن ندارد سر باز زند و مخالفتی کند زیرا در این صورت از سوی افراد جامعه و قانون محکوم می شود. علاوه بر آن ترس از خیانت همسر و ترک شدن توسط او  در جامعه ای که زن را وابسته به مرد میداند، او را مجاب میکند تن به رابطه جنسی اجباری بدون اعتراض بدهد. در چنین جوامعی زنان از استقلال جنسی برخوردار نیستند و کالاهایی جنسی متعلق به همسرانشان هستند.رابطه جنسی بدون رضایت حتی اگر خشونت فیزیکی به همراه نداشته باشد، آزار روانی در پی خواهد داشت و نوعی خشونت به حساب می آید.

خانومای خوشگل زن اسباب بازی نیس اماااااااا شوهرتون نیومده با یه خانوم ازدواج کنه ک فقط خرجشو بده و ب ...

حرفتون درسته ولی گویا شوهرشون بطورکلی ی طرفه کار کردن واصلا به نیاز خانم توجه نکردن؛ کارشون تموم شده ایزی ایزی تامام تامام 😐

به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم 
الهی عزیز دلم به نظرم حتما حتما برو سراغ درمان این زخم تا کهنه تر نشده!

ديگه دير شده چند سال گذشته ولى انگار همين ديروز بود اونكارو كرد

قشنگ جلو چشممه دستشو اورده بود بالا بكوبه تو صورتم كه چرا خودمو سفت نگهداشتم 

ميدونى خاطره ى بدى نبود خاطره ى وحشتناكى بود بشدت وحشتناك😔

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

با خوندن كامنتا مشخصه بعضي زنا كلا خوودشون لذت ميبرن برده جنسي باشن و هيچ احترامي نداشته باشن!

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بهش بگو وحشی این کارا باید میل دوطرفه باشه لذت دوطرفه اینسری هم به زور امد خایهاشو بترکون😡😡

😂😂😂

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
جمع کنید بابا....فردا ک خیانت کرداولین حرفی ک میزنید میگید کجاکم گذاشتی😒روشن فکریاتون جمع کنید واس ...

ببخشید ولی نمیتونم حرفتو بی جواب بزارم 

اره یسریایی ک عقلشون هنوز رشد نکرده همین حرفو میزنن مردی ک مریض باشه صب تا شبم رابطه داشته باشه باز میره دنبال کثافت کاریش انقد زنارو مقصر خیانت مردا نکنین

زن_علیه_زن#  

چقدر سخت میگیری .خیلی ببخشید .من درحال مردنم باشم شوهرم بیاد ردش نمیکنم .دربیاریم شرایط دعوا کرده باشیم ردش نمیکنم .نصف شب خوابم بیدارم میکنه ردش نمیکنم.... چون زنشم وقتی نیاد خیلی ناراحت میشم حتی اگه خسته باشم حوصله نداشته باشم باز ردش نمیکنم.

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏