2777
2789
عنوان

داستان زندگی

234 بازدید | 16 پست

یک دختر ۲۰ ساله که شرف ازدواج با بلند پرواز که دنبال عشق بود تو اینستا به صورت ناخواسته با یک پسر ۲۲ ساله اشنا میشه همبن طوری میگذره باهم صحبت میکنه حرف های عشقانه و دختر تو یک خانواده سفت و سخت بزرگ شده بود پدر نظامی که تو اون خونه مثل پادگان بود همه چی قانونی داشت از محبت خبری نبود کسی به کسی محبت نمیکرد. دختر شیفه زبون چرم و نرم پسر شده بود دخترم که ضعف محبت داشت گول محبت های پسر و میخوره یک روز خانواده دختر میفهمن که ، دختر با ‌پسر داره چت میکنه گوشی رو ازش میگیرن دختر با هر سختی به پسر خبر میده که خانوادش فهمید پسره ام با خانوادش حرف میزنه میاد خواستگاری دختر با مخالفت خانواده دختر رو به رو میشه ولی دختر خیلی عاشق پسر شده بود در حدی فکر میکرد بدون اون‌نمیتونه یک روز به پسره زنگ میزنه میگه بیا فرار کنیم بریم یک جایی که فقط من تو باشیم ، پسره قبول میکنه میگه من هیچ پولی ندارم دختر میگه اشکال نداره طلا های مامان مو برمیدارم فردا صبح به بهانه ارایشگاه رفتن وسایل شو جمع میکنه طلاها رو هم برمیداره و میره جایی ....

خب؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

تو تاپیک بعدی بقیه شو مینویسم

چرا خب

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹