2777
2789
عنوان

بوی بد عرق

| مشاهده متن کامل بحث + 2901 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما چشم دعا میکنم  فقط از کجا میشه تهیه ش کنم از داروخانه؟؟

اره قیمتشم خیلی کمه حدود ۱۰ تومن

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 
غدد تحریک میکنه من استفاده کردم

واسه   ما   خداشکر فعلا  چیزی نشده

ما   اینقدر  وضعمون ناجور بود که ماهی  یک مام صابونی نیوآ   هر کدوممون استفاده می کردیم و بی فایده بود      الان چند ساله    از حموم میام بیرون میزنم   وتا حموم بعدی   راحتم

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜

زینک‌اکسایو فقط مواقعی که مهمونی وجشن‌میری بزن‌مصرف مداومش غدد لنفاویو دردناک و متورم‌میکنه 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
متوجه نشدم دقیقا چی میکنه؟؟

عزیزم منم‌مثل شما بدعرقم زینک اکساید درواقع نوعی پماد سوخته من برای لیزر موهای زاعد میرفتم بعدش میگفتن کل بدنمو با این پماد و بتامتازون‌ بپوشونم و ازینکه بوی عرق نمیدادم کلی خوشحال بودم تااینکه تحقیق کردم کسانیکه مداوم از این‌پماد استفاده کردن غددزیر بغلشون‌متورم و دردناک شده چون نمیزاره سموم‌عرق  اززیر بغل دربیاد وکلا ناحیه زیر بغلو میپوشونه  بمرور زمان خطرناکه ولی برای مراسم و جشنها و گه گاهی استفاده کردن خوبه 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن