2821
2789
عنوان

من ۲۳ سالمه

389 بازدید | 21 پست

از وقتی که یادم میاد دستام همیشه میلرزیده اما یه ساله که خیلی خیلی شدید شده بچه بودم به خاطر لرزش مسخرم میکردن توی دعوا با دختر خاله هام اما الان خیلی خیلی بیشتر شده در خدی که مزاحممه نمیتونم کارایی با تمرکز انجام بدم چون دستام میلرزه همه دکتریم رفتم همه ازمایش و قرص و دارویی مصرف کردم هیچیم نیست هیچی ارثیم نیست هر چی ازمایش دادم همه خوب بودن نمیدونم چیکار کنم یه راهکار بهم بدین ترو خدا همش دارم خاستگاریمو عقب میندازم چون خجالت میکشم بیان ببینن دستام میلرزه

در هر حالتی میلرزه یا وقتایی که استرس داری؟

برنامه های من برای ۱۴۰۰💖قبولی کنکورم ،با قدرت ،با نهایت توان تلاش میکنم تا رشته دلخواهم(هوشبری)قبول بشم و مهر ۱۴۰۰ رشته و دانشگاه دلخواهم باشم💖....کلی ورزش و ساختن یه هیکل عالی تا اخر ۱۴۰۰💖🤭....متکی بودن به خودم،کنار گذشتن زود رنجیم،قوی شدن و قوی موندن💖گواهینامه گرفتن💖یادگیری زبان انگلیسی💖کلی کتاب جدید خوندن💖....به امید خدا و با تلاش خودم همه ی این کار هارو در سال ۱۴۰۰ به عالی ترین نحو انجام میدم💖....           خدا با منه همیشه💖

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آزمایش روماتیسم هم انجام دادی؟

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

همسنیم منم وقتی عصبیم پامو تکون میدم الانم دارم اینکارو میکنم ۱۰ دقیقه میشه😓

پا خوبه من همش دستام میلرزه وقتی عصبی میشم در حدی میشه که نمیتونم چیزی بگیرم دستم اون موقع حتی سرمم میلرزه خیلی برا خودم گریه میکنم که این طورم

یعنی پارکینسون داری؟دکتراعصاب برو کنترل میشه اصلاااسترس نداشته باش چون تشدیدش میکنه

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖

من یه بار صحبتهای متخصص مغز و اعصاب دربارع این موصوع گوش کردم گفت که اگه برای زندگی و کار مشکلی ایجاد نکنه اشکالی نداره ولی اگه مشکل ایجاد کرد باید پیگیری کنید 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز