2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله حنارو بانوشابه زرد به جای آب درست کن بعد به روش رنگ زدن رنگ بزن قشنگ به روش زنگ زدن

دعام میکنی بعدا،ازبابت رنگش البته

وگرنه از بابت خاصیت حنا رو شاید ببره ولی ضرر نداره

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺
پس چرا من هرچی حناگذاشتم رنگ نگرف موهام

چند تا دلیل میتونه داشته باشه کیفیت حنا، مشکی بودن موهاتون چون اگه خیلی موهاتون مشکی باشه باید چند بار بذارین، مدت زمانی که رنگ رو موهاتون بوده اینا همه موثره

بله حنارو بانوشابه زرد به جای آب درست کن بعد به روش رنگ زدن رنگ بزن قشنگ به روش زنگ زدن دعام ...

به روش رنگ زدن یعنی چی؟ خوب همه با براش رنگ مو میزنن دیگه...منظورتون همینه؟ با نوشابه باشه چه رنگی در میاد؟ قرمز نمیکنه؟

بله حنارو بانوشابه زرد به جای آب درست کن بعد به روش رنگ زدن رنگ بزن قشنگ به روش زنگ زدن دعام ...

میشه لطف کنین بگین چه کار کنم چه قدر مخلوط کنم موادش چیا هستن چجوری درست کنم❤

چند تا دلیل میتونه داشته باشه کیفیت حنا، مشکی بودن موهاتون چون اگه خیلی موهاتون مشکی باشه باید چند ب ...

موهام مشکیه من نزدیک 10ساعت میذاشتم حناروموهام بمونه

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

به روش رنگ زدن یعنی چی؟ خوب همه با براش رنگ مو میزنن دیگه...منظورتون همینه؟ با نوشابه باشه چه رنگی د ...

نه من خودم زدم همه فکر میکردن زنگ زدم به حنا نمیخورد،البته موهام خرماییه،واینکه روش رنگ زدن یه موهارو لایه ها خیلییی نازک دیدی یکم یکم جدا میکنن بافویل میپیچن؟؟؟واز ریشه بزنید،حالا اگه فویل نبودم نهایتا بپیچید هی پنس بزنین یا یجور جدا کنین قاطی نشه

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺
به روش رنگ زدن یعنی چی؟ خوب همه با براش رنگ مو میزنن دیگه...منظورتون همینه؟ با نوشابه باشه چه رنگی د ...

ااتفاقا چند سال پیش یکی از دوستای منم با نوشابه زرد درست کرده بود خیلیییییییییی عالی بود خیلیییی ولی الان دقیق نمیدونم مقدارش چقدر باشه و چجوری درست کنم 

چ رنگی میشه ؟روی موی سفید یا مشکی؟

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
میشه لطف کنین بگین چه کار کنم چه قدر مخلوط کنم موادش چیا هستن چجوری درست کنم❤

حناونوشابه زرد فقط همین دوتا،به جای آب نوشابه ست دیگه البتع نوشابه زرد،مقدارم باتوجه به حجم موهات واینکه  کم کم مثل نوره درست کن،کم کم نوشابه رو بریز که شل نشه البته سفت هم نباشه

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز