2777
2789
عنوان

آیفون ۱۲

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 78 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در ضمن این مدلی که دختر من میخواد ۲۴ یکی گفت ۵۰ ۶۰ تومن مخم سوت کشید😦

جدی؟

۲۴ نیس بابا

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  
ن گلم  ولی ذوق کن 😂❤😂❤😂 دیباها خوشگلنننننن❤❤❤❤ دیبا زاهدی خواهرم  یکی از فامیلام&n ...

مرسی عزیزم😘😍🙂☺️

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
ممنونم عزیزم خودم هم موافقم🙏

اره من خودم پدریم وضعشون خوب بود بابام ازاونا بود که بچه لوس میکرد با‌پول ولی مامانم نه من توی سن۱۶سالکی به اجبار مامانم رفتم سرکار ینی میرفتم مدرسه بعد مدرسه میرفتم سرکار الان میدونم دلیل کارای مادرم چی بوده

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺
در ضمن این مدلی که دختر من میخواد ۲۴ یکی گفت ۵۰ ۶۰ تومن مخم سوت کشید😦

۴۵‌ تومنه ها

‏اگر میدونستید آدما به عوض‌شدنِ دمای چایی و‌ قهوه‌شون بیشتر اهمیت میدن تا احساساتِ جریحه‌دار شده‌ی شما، هیچوقت مشکلاتِ زندگیتون‌رو به کسی نمیگفتید
اونم ایفون ۱۲ دارع؟🤨

ن گلللللم😂😂😂😂

خواهرم گوشی مامانمو داره و لبتاب وتبلت ک خرابه

از لبتاب برای سی دی رایت کردن و آهنگ گوش دادنو اینا استفاده میکنه 

گوشی هم برا شاد و اینا 

تبلت ک ۳ ساله تعمیرگاس .‌هنو درست نکرده 😐😐

دلبر ناب دلم 
عزیزم ۱۲ مینی

به نظرم اگه دخترت درسش خوبه

کلا به حرفای شکا گوش میده

به نظرم نا محسوس براش بخر

مثلا برای هر کاری یا به هربهونت ای مقداری پول بهش بده وبگو اینارو نگه دار که منم بعدش بهت کمک کنم که گوشی که میخوای بخری 

(ولی خدا وکیلی من تا وقتی سند قبولی دانشگاهو نیاوردم برام گوشی نهخریدن)😂

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺