2777
2789
عنوان

آیفون ۱۲

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 78 پست
مدیر عامل یه بخشی از ایران خودرو عزیزم

اهان ده پس بگو۰😂😂ایشالاهمیشه خوب خوش باشید و پولداربرامنم دعاکن شوهرم کارخوب گیرش بیاد مهربونی ازت میباره۹😍😍

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

اهان ده پس بگو۰😂😂ایشالاهمیشه خوب خوش باشید و پولداربرامنم دعاکن شوهرم کارخوب گیرش بیاد مهربونی ازت ...

الهی قربون مهربونیت برم عزیزم چشم انشالا یه کار خوب براش پیدا میشه😍منم یه مشکلی دارم خیلی ممنون میشم برام دعا کنید🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بابا بهاسی و دخترش ربط نداره شما پول خریدشو ندارید.  و میگید x هم زیادیشه اسی خواهر منم هم سن دخترته ی سال بزرگتر واسه تولدش ۱۲میخوام‌بگیرم الان xsmax داره نه پر توقع شده نه هیچی

هرچه پیش آید،خوش آید

بابا بهاسی و دخترش ربط نداره شما پول خریدشو ندارید.  و میگید x هم زیادیشه اسی خواهر منم هم سن د ...

برگام الان تاپیکای اسیو خوندم مطمعنم ۱۲ سالشه دوستان حرفمو‌قبول دارم اما خب چون مثلا فلانی نداره دلیل نمیشه بگیم اون بچه پرو و عه و از سرش زیاده!!!

هرچه پیش آید،خوش آید