2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدش 140 اینا بود ؟

حدود ۱۴۵ اینا . عروسیش نبودم بعد عروسیش اشنا شدیم ولی بین حرفاش و با دیدم عکساش فهمیدم . لباسشم قشنگ بود اتفاقا . 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
اطرافتون عروسی رفتین که عروسش قدش تا این حد کوتاه بوده باشه ؟

آره عمه خودم قدش کوتاهه لباسش اندازش بود

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
حدود ۱۴۵ اینا . عروسیش نبودم بعد عروسیش اشنا شدیم ولی بین حرفاش و با دیدم عکساش فهمیدم . لباسشم قشنگ ...

رابطش با همسرش خوبه الان 

یعنی شوهرش با قدش مشکلی نداره الان

بله خب اولا پاشنه خیلی بلند بپوش

فک کنم لباست ازین ماهی ها یا مدل A باید بموشی نباید پرنسسی باشه

موهاتم بگو آرایشگر جمع کنه بالا سرت

راااحت کمش ۲۰ سانت میاد رو قدت😉

خدایا شکرت واسه همه داشته ها و نداشته ها 
رابطش با همسرش خوبه الان  یعنی شوهرش با قدش مشکلی نداره الان

شوهرش خیلی قد بلند نیست . به هم میان .  از طرفی قد چیزی نیست مخفی کرد . طرف میبینه دیگه . 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
بله خب اولا پاشنه خیلی بلند بپوش فک کنم لباست ازین ماهی ها یا مدل A باید بموشی نباید پرنسسی باشه م ...

جدی من لباس پرنسسی خیلی دوست دارم 😩

عروسیم الان نیستا فعلا نامزدیم ممکنه چند ماه دیگه باشه ولی خوب باید برم مزون اونجا هم راهنماییم میکنن

شوهرش خیلی قد بلند نیست . به هم میان .  از طرفی قد چیزی نیست مخفی کرد . طرف میبینه دیگه .

بچه دارن ؟

قد بچه هاشون خوبه ؟

آره درست میگی همون اول میبینن ولی منظورم این بود که مثلا ممکنه بعدا پشیمون بشه

بچه دارن ؟ قد بچه هاشون خوبه ؟ آره درست میگی همون اول میبینن ولی منظورم این بود که مثلا ممکنه بعدا ...

بچه نه ندارن . پشیمونی که هست اینده رو نمیشه پیشبینی کرد . خودمم قدم ۱۵۷ هستش و شوهرم ۱۷۵ به بالا . 😅۹ الی ۱۰ سالی میشه زن و شوهریم .