2777
2789
عنوان

شخصیت خاص

581 بازدید | 19 پست

دوستان شما کسی رو توی دوستان و اشنایانتون دارین که خیلی شخصیتش پیچیده و خاص باشه ؟؟

مثلا طرز تفکراتش و حرفاش خیلی برای شما قابل درک نباشه و کلا به نظر شما عجیب بیاد شخصیتش و کاراش؟؟

اره خودم😂

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ارع خودم:)حتی برا خودمم عجیبم همه هم میگن بم

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
خب مثلا دیگران از چه لحاظ شخصیت شما رو خاص میدونن ؟؟

از هر نظر...کلا من آی کیو بالایی دارم(بالای ۱۴۰)بعد به سادگی میتونم همه رو قانع کنم و نقش بازی کنم ،بعد این حجم از تغییر واسشون عجیبه...به علاوه من به شدت سنت شکنم و اینم باعث میشه خاص باشم...هم اینکه وقتی غرق در کارم میشم بمب اتم هم منفجر بشه تکون نمی‌خورم و خودم نمی‌فهمم...همه میگن موندیم تو چه جور آدمی هستی!!!

🌟Life begins at the end of your comfort zone🌟
ببخشید میشه بگید چه ویژگی های شخصیتتون برای دیگران عجیب و خاص به نظر میاد ؟؟

حرفام افکارام و بعضی وقتا گنگ حرف میزنم  ی سری اخلاقیات خاص دارم ک خیلی کم تو افراد پیرامونم دیدم!!!!

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
از هر نظر...کلا من آی کیو بالایی دارم(بالای ۱۴۰)بعد به سادگی میتونم همه رو قانع کنم و نقش بازی کنم ، ...

ببخشید پس شما در مدارس تیزهوشان درس خوندین درسته ؟؟

خوشبحالتون که انقدر باهوشین ، خیلی عالیه