2777
2789
عنوان

ملاک زیبایی

141 بازدید | 11 پست

تو شمال، ملاک زیبایی خانومها فقط چاق بودن و صورت گرده، هر چی چاقتر باشی میگن چقدر خوشگلی،البته از نظر قدیمیترها، واس همین جاریام چاقن چون مادرشوهرم انتخابشون کرده، ولی من معمولی چون شوهرم انتخابم کرده، بقیه جاهای اینجوریه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😁یه خاطره تعریف کنم 

یکی از دوستام گیلانی بود بخاطر کار باباش اومده بودن شهر ما ،کرمانی هستیم 

داشتم میگفتم اینجا همه باید باربی باشن ولاغر ،میگف اونجا باید چاق باشن وگرنه میگن تو خونه پدر ومادرش بهش نرسیدن😑😂

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺

سلیقه زن و شوهر مهمه .و قبل از اون سلیقه خود آدم مهمه به نظر من .

البته مردان در ایران باربی پسند نیستن هم دلیل واضحی داره . تو خارج باربی پسند هستن مثلا ...

بگذریم چون تحلیل کردن این موضوع باعث ناراحتی میشه .

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

منم شمالیم به قول شما گذشت آره من خودمم پر دوست دارم ولی خب قدیم هرررر چی چاق تر(پر یه چی چند کیلومتر اون ور) صورتم گرد باشه مربع باشه اصلاااا مهم نیست فقطططط چاااااق 

یه چیم هستا کلا مادرشوهرا مال هر جا باشن اونی که خودشون انتخاب کردنو بیشتر دوست دارن(حالا شما دختر ساه پریونم باشی)

سلیقه زن و شوهر مهمه .و قبل از اون سلیقه خود آدم مهمه به نظر من . البته مردان در ایران باربی پسند ن ...

آخه منم باربی پسند(مثلا کره ای) نیستم شکم نداشته باشه ولی خب هیکلی دوست دارم(لاغرم دوست دارم البته ) بده؟؟؟😥😥

آخه منم باربی پسند(مثلا کره ای) نیستم شکم نداشته باشه ولی خب هیکلی دوست دارم(لاغرم دوست دارم البته ) ...

نه من نمیگم بد هست .سلیقه تونه ❤🙏

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

نه من نمیگم بد هست .سلیقه تونه ❤🙏

عه آخه واسم جالب شد گفتین علت داره من ناراحت نمیشم خودم همه جور پسندم میشه بیاین تاپیک آخرم توضیح بدین دوست داشتین بعد حذف کنین آخه شما نظرات جالب و تامل برانگیزی دارین