2777
2789
عنوان

تاپیک جامع پلی کیستیکا(pco)

| مشاهده متن کامل بحث + 11384 بازدید | 785 پست
روغن رو هنوز نه، قندهم راستش هله هوله زیاد می‌خوردم که خیلی کم کردم ولی مثلا مواد غذایی که روش نوشته ...

خداروشکر نتیجه گرفتی.

آزمایش هورمونی دادی؟ال اچ واف اس اچ نرمالن؟

لعنتی من آزمایشام همش نرمالن😔نمیدونم این درد کوفتی ازچیه پس

به زودی منم مامان میشم😍
خداروشکر نتیجه گرفتی. آزمایش هورمونی دادی؟ال اچ واف اس اچ نرمالن؟ لعنتی من آزمایشام همش نرمالن😔نم ...

چند ماه پیش دادم نرمال بود

ایشالا که خوب میشه

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیدا نکردم که فاطی

پیدا میکنم خودم فعلا بریم مادران اون دختره گناه داره

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
باشه ابجی

بیا هستی خوشگلم 

http://www.khodshenas.ir/Temperaments/Test

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

میخوام درمورد جوش بنویسم 

🔫🔫🔫     جوش       🔫🔫🔫

بچه اا چیزی که خودمم درگیرشم تا اینجا سه جلسه حتی به زالو درمانی تن دادم منی که فوبیا هم داشتم از هر چی حیوون و حشره هست و چندشم میشد اما خب تو این سه جلسه که حدود یک میلیون خرج کردم همراه با پک ضد جوشی که بهم داد ☹اما خب دفعه اول پوستم روشن تر شد واقعا دفعه دوم که زالو انداخت و پک ضد جوش داد بهم صورتم داغون شد داغونااا یعنی حالم بهم میخورد از پوستم 😥زنگ زدم بهش گفتم گف قطع کن اونارو جوشام یهم بهتر شد 😥بعد برای جلسه سوم رفتم و باز زالو انداخت الان سه چهار روز گذاشته کمتر جوش زدم اما زدم اینو بگم که ماسک پیاز هم گذاشتم اما بنظرم اصلا برا زالو نبود بخاطر ژل شست و شوم بود حالا باز نتیجه اخر زالو درمانی رو میگم بهتون تا اینجا پست بعد تجربه های بهترمو میگم عزیزان 

ادامه دارد ....

تاپیک_پلیکیستیکا#  

جوش_پلیکیستیکا#  

🔫🔫🔫     جو ...

فاطی

من اصلا جوش نمیزنما

ولی هر از چند وقت روی بینیم جوش میزنه

نمیدونی چرا؟

اصلا صورتم جوش نداره روی بینیم بعضی وقتاس

طبیعیه؟

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
فاطی من اصلا جوش نمیزنما ولی هر از چند وقت روی بینیم جوش میزنه نمیدونی چرا؟ اصلا صورتم جوش نداره ...

بعضی وقتا طبیعیه هستی این برا ماهاس که زیاد میزنیم تو تست بده

🔫🔫🔫     جو ...

🔫🔫🔫   جوش     🔫🔫🔫

خب اگه اونایی که نتیجه ندیدمو بگم خیلی زیادههه اونایی رو میگم که کمک کننده بودن و تجربه خودم 

۱_من تا حالا چندین مارک ژل شست و شو رو امتحان کردم اما به معنای واقعی کلمه هیدرودرم مخصوص پوست های چرب و مستعد جوش از همه بهتر بود برا جوشا  جوشارو خشک میکنه و منافذ پوستو باز نمیکنه اصلا ی توصیه خواهرنه از صابون های گیاهی استفاده نکنیو و همچنین کلا صابون منافذ منو خیلی باز کردن و پوستمون خراب تر کردن قیمت این ژل هم واقعا مناسب هست  اما یکم ابکی

۲_محلول اریترومایسین ۴ درصد بچه ها این قیمتش خیلی ارزونه و ی نوع باکتری هست از زدن جوش تا حدی جلوگیری میکنه و اگه جوش هم بزنید زود خشک میکنه 

ادامه دارد ..

تاپیک_پلیکیستیکا#  

جوش_پلیکیستیکا#  

مزاجم گرم است     چه سوالای چرتی داشت خدایی😐

نه سوالاش درسته گرمو چی هستی ؟غلبه ی چی داری ؟مهم اینه