2777
2789
عنوان

تاپیک جامع پلی کیستیکا(pco)

| مشاهده متن کامل بحث + 11384 بازدید | 785 پست
تو چه مدت اثر کرد عزیزم ؟

خيلي وقته دارم ميخورم(هر روزم نميخورم يه روز در ميون) از همون اولش اثرشو ديدم اصلا مو در نيومد

درست درآخرين لحظه ها كه مي خواهيد روياهاي خود را به خاك بسپاريد خبر خوبي خواهد رسيد...
خيلي وقته دارم ميخورم(هر روزم نميخورم يه روز در ميون) از همون اولش اثرشو ديدم اصلا مو در نيومد

چه عالی اگه میتونی کنارمون باش تا از تجربه هات استفاده کنیم

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه عالی اگه میتونی کنارمون باش تا از تجربه هات استفاده کنیم

حتما عزيزم♥️

من خيلي رعايت ميكنم سرخ كردني نميخورم اگرم مجبور باشم با روغن زيتون سرخ ميكنم. قند،شكر،بستني،شيريني،سس ،نوشابه،ابميوه هاي غيرطبيعي و ... اصلا نميخورم. يه ساله مرتب ورزش ميكنم. فقط يه سوال شما تغذيتون بعد از ورزش چيه؟ 

الانم منتظرم كرونا يكم بهتر شه برم ازمايش بدم ببينم در چه وضعيتيم

درست درآخرين لحظه ها كه مي خواهيد روياهاي خود را به خاك بسپاريد خبر خوبي خواهد رسيد...
حتما عزيزم♥️ من خيلي رعايت ميكنم سرخ كردني نميخورم اگرم مجبور باشم با روغن زيتون سرخ ميكنم. قند،شكر ...

منم مثل خودتم اما فقط روغنمو هنوز عوض نکردم که اونم تصمیمشو دارم انشالله یا ماه رمضون  یا بعدش 

بعد ورزش تا یک الی ۲ ساعت نباید چیزی خورد  تا نیم ساعتم نباید اب خورد منم اکثرا رعایت میکنم 

سه وعده اصلی دارم میان وفده هم میوه 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
منم مثل خودتم اما فقط روغنمو هنوز عوض نکردم که اونم تصمیمشو دارم انشالله یا ماه رمضون  یا بعدش& ...

تا ٢ساعت هيچي نميخوري؟ من بلافاصله ٢تا سفيده تخم مرغ ميخورم😳 ميگن اگه پروتئين نخوري ماهيچه هات ميسوزن كه.

چون خيلي لاغرم نميتونم بعد از ورزش چيزي نخورم اينجوري ديگه هيچي ازم نميمونه😅 واسه همين پرسيدم شما چي ميخورين

تا ٢ساعت هيچي نميخوري؟ من بلافاصله ٢تا سفيده تخم مرغ ميخورم😳 ميگن اگه پروتئين نخوري ماهيچه هات ميسو ...

اهان خوب همون دیگه من وزنم معمولی هس میگن اگه بخوری  چاق میشی منم نمیخورم اما تو اگه بدنت صعیف هس بقول خودت حتما بخور من با ورزش فقط چربی های دور شکمم لاغر میشه نهایت و شکمم سفت میشه 

تو که میخوری زردشم بخور خب زردش برا ماها بهتره

اهان خوب همون دیگه من وزنم معمولی هس میگن اگه بخوری  چاق میشی منم نمیخورم اما تو اگه بدنت صعیف ...

اره من كمبود وزن دارم

زردش واسه كبد خوب نيس بعضي وقتا يكم ميخورم

اره من كمبود وزن دارم زردش واسه كبد خوب نيس بعضي وقتا يكم ميخورم

منم جوش میزنم باهاش 😕😂

ولی عجب سمیه ها این بیماری 

چیزی که برا بیماریموونه خوبه برا طبعمون خوب نیس چیزیم که برا طبعمون خوبه را بیماریمون  خوب نیس 

چیزیم که واسه هر دو  خوببه خودمون بهش آلرژی داریم 🤣

منم جوش میزنم باهاش 😕😂 ولی عجب سمیه ها این بیماری  چیزی که برا بیماریموونه خوبه برا طبعمون ...

اره دقيقا😂 من كه موندم چي بخورم

اره دقيقا😂 من كه موندم چي بخورم

خدا بزرگه دیگه بعد ماه رمضون تصمیم دارم کینوا و دانه چیا و جو دوسر و این چیزارو اضافه کنم اگه خدا بخواد

بچه ها دارم اسموتی سبز میخورم مزشو دوس ندارم

بچه ها دارم اسموتی سبز میخورم مزشو دوس ندارم

من اصلا نتونستم بخورم😞

🌱🌱  روز بیست و دوم   🌱🌱

اقا من اصلا نتونستم اسموتی سبزو بخورم اصلنا همون میوه و سیزیمو اینارو جدا جدا میخورم خدامم شکر میکنم😐

امروز اولین ویتامین e رو خوردم فردا نوبت زینک پلاسه 

پیاده روی و رقص داشتم با یکم ورزش دور شکم (کامل نکردم چون خونریزی زیاده فک نکنم فردا تموم بشه با این وضع😶)

کلم خوردم 

بعدش گردو  و خرما و کنجد خوردم (امروز جدا جدا خوردم الانم دارم اونی گفتم بخورینو برا تودم اماده میکنم )

بعدش امروز هم رفتیم سبزی بخریم نبود عجبا چرا اینجوری شد 😑اشکال نداره فلفل دلمه  و   کلم میخورم کلسیمم ددره تازه 

قند مصنوعیم نخوردم خدارو شکر 😏

تاپیک_پلیکیستیکا#  

گزارش_استارتر#  

نکتهه 👇👇👇👇👇

بچه ها ویتامین های محلوول در چربی مثل eو d باید برای جذب بهتر با غذا خورده بشه 

زینک پلاس باید بعد غذا خورده بشه ولی چون اکثرا معدرو اذیت میکنه وسط غذا میخورن شماهم اگه معدتون اذییت میشه وسط غذا بخورید 

تاپیک_پلیکیستیکا#