2777
2789
عنوان

تاپیک جامع پلی کیستیکا(pco)

| مشاهده متن کامل بحث + 11384 بازدید | 785 پست
راستشو بخوام بگم من تاحالا درد ندااشتم تا این که این ماه دوسه روز قبل از پریودی این درد و تجربه کردم ...

قرص متفورمین خوردم الان نزدیک پریودیمه 

ماورای باورهای ماماورای بودن ونبودن های ما،آنجا دشتی است فراترازهمه ی تصورات راست وچپ توراآنجا خواهم دید،،،،

🌱🌱   گزارش روز بیست و یکم  🌱🌱

خب امروز گردو و خرما و کنجد خوردم 

سیزی خوردم ولی کم قرار هس فردا بخریم باز چون تموم شد 

قند مصنوعی نخوردم 

خونریزیم زیاد بود فقط رقصیدم و پیاده روی کردم تو خونه 

کم گم داره ماه رمضون شروع میشه خوشگلا من تصمیم جدید دارم برا این ماه ... اسموتی سبز میخوام اضافه کنم با چند تا چیز دیگه پایان پریودی چالش جدیدمونو میزارم 

مکملارم دیگه بخرید تا فردا ویتامین eو زینک پلاس ‌

تاپیک_پلیکیستیکا#  

گزارش_استارتر#  

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص متفورمین خوردم الان نزدیک پریودیمه 

متفورمین برای کنترل همون قند هستش که بهت داده که اگه مثل تاپیک قند مصنوعی رو حذف کنی و مطالبی که اول تاپیک نوشتم دیگه این قرص و احتیاجی نداری 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

سلام دوستان فرا رسیدن ماه رمضان رو بهتون تبریک میگم و از خودم یه کم بگم  

سبزی رو به وعده های غذاییم اضافه کردم و قند رو حذف کردم.

توصیه های دکتر طب اسلامی به من برای تنبلی تخمدان برای شروع : البته شما سرخود انجام ندین,

و از فردا باید یک دوره 120 جلسه ای یک روز در میان در دوران پاکی باد کش گرم رحم داشته باشم به مدت 10 دقیقه

و برای از بین بردن سردی شربت آنتی سودا و برای کاهش استرس شربت عنبر ابریشمی می خورم.

و روغن مالی و بستن شکم رو هم دارم. 

ورزش و پیاده روی هم سعی میکنم بیشتر اوقات داشته باشم.

از فردا هم روزه میگیرم.

وقت افطار برای همه اونایی که تنبلی تخمدان دارن دعا کنید برای منم دعا کنید که نی نی دار بشم  

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.

همه قرص هایی شیمیایی هم که می خوردم رو قطع کردم

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
سلام دوستان فرا رسیدن ماه رمضان رو بهتون تبریک میگم و از خودم یه کم بگم     سبزی رو به وع ...

سلام گل خانوم 😍منم منتطرم پری تموم بشه🤭 

قول هایی که بخودم دادم 

تو ماه رمضون چیزی مضری نمیخورم .‌

بامیه و اینا اصلا 

اسموتی سبز اضافه میشه 

اب حتما میخورم 

سس حذف 

خرما حتما 

روزی یدونه سیب حتما 

مکملامم خریدم تو ام بخر🌱

وسطش دو روز باید برم باز برا زالو و حجامت 

این ماه ماه پاکسازی بدنمونه

ممکنه یک و نیم هفته اول جوشا بیشتر بشن یا ریزش مو چون سم زدایی بدن هس همه چی میریزه بیردن بعدش بدنمون کم کم سمارو دفع میکنه😍

برنامه زیاد دارم ...

تاپیک_پلیکیستیکا#  

همه قرص هایی شیمیایی هم که می خوردم رو قطع کردم

از کی سیکلت چطور شده ؟منطم تر شده یا نه هنوز

از کی سیکلت چطور شده ؟منطم تر شده یا نه هنوز

سلام گلم . 

افرین برنامه رو دنبال میکنم. 

من سیکلم منظمه فقط دوره ام 21 روزه است که یکم کمه.من تازه پاک شدم و تقریبا 1 هفته است قرصارو قطع کردم.

دکتر طب اسلامی گفته اگه چیزایی که گفته انجام بدم مشکل تنبلی تخمدانم حل میشه. من تو اقدامم .

چند وقت پیش یکی از بچه ها در مورد تخم مرغ گفت که برا ماها خوبه منم اطلاع نداشتم رفتم یکم خوندم دیدم درس میگن بخاطر امگا۳ هستش مخصوصا زردش اما اینو بگم نگا ب بدنتون بکنین بعدش من خودم دقت کردم زمانی که میخورم جوشام بیشتر میشه پس نمیخورم ترجیح میدم مکملشو بخرم

تاپیک_پلیکیستیکا#  

و برای مشکل یبوست اگر کسی داشت. درمانش:

صبح آب ولرم و هر روز با یه چیزی قاطی کنه برای اونایی که سردی گوارش دارن مثل زنجبل و هل و خاکشیر و تخم شربتی و نبات و ...

قبل غذا هم روغن زیتون بعلاوه هویج پخته 

و برای اونایی که خیلی شدیده باید جوشانده بخورن

و میدونید که یبوست ام الامراض هست.

سلام گلم .  افرین برنامه رو دنبال میکنم.  من سیکلم منظمه فقط دوره ام 21 روزه است که یکم ...

انشالله ب امید خدا 😘😍

برای کم خونی هم بزار دوست جونی  

و برای مشکل یبوست اگر کسی داشت. درمانش: صبح آب ولرم و هر روز با یه چیزی قاطی کنه برای اونایی که سرد ...

من خودم از زمانی که سبزی اصافه شده به غذاهام اصلا یبوست نشدم !بخاطر فیبرش 

انجیر هم فوق العادس واقعا

چند وقت پیش یکی از بچه ها در مورد تخم مرغ گفت که برا ماها خوبه منم اطلاع نداشتم رفتم یکم خوندم دیدم ...

من هفته ای چندبار می خورم

برای کم خونی هم بزار دوست جونی    

میزارم صد درد صد 😍