2777
2789
عنوان

تاپیک جامع پلی کیستیکا(pco)

| مشاهده متن کامل بحث + 11384 بازدید | 785 پست
من موهام چربه میجوشوندم  چرا ؟شاید طبعت گرمه جواب نمیده بقیه نکاتم عمل میکنی ؟الگوی ریزش موهات ...

چه صفحاتی هس پستا؟ الگوی ریزش موهام مردونست از شقیقه و فرق کم پشت شده

تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰
چه صفحاتی هس پستا؟ الگوی ریزش موهام مردونست از شقیقه و فرق کم پشت شده

ریزش _پلیکیستیکا#  

البته بعضیاش ندارن متاسفانه هشتکشو بگردی بهتره 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🌱🌱    گزارش  روز هفدهم   🌱🌱 سلام ...

قندمصنوعی شامل چیامیشه

ماورای باورهای ماماورای بودن ونبودن های ما،آنجا دشتی است فراترازهمه ی تصورات راست وچپ توراآنجا خواهم دید،،،،
قندمصنوعی شامل چیامیشه

شکر قند نوشانه دلستر بیسکوییت و کیک و چیپس وسس کچاپ و هر چیزی که رو بسته بندیس بنویسه شکر یا قند اینا اصلی تریناشن 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

🌱🌱   گزارش روز بیستم    🌱🌱

خب امروز بازم‌ گردو خوردم (بابام خیلی دیر از سر کار میاد نمیتونه بره مغازه دلم برا شیرر بادوم جونم تنگیده🤤☹)

یکم رقصیدم و پیاده روی 

قند مصنوعی نخوردم 

دمنوشم که گفتم تا پایان پری تعطیل 

فردا روز چهارمه اگه خدا بخواد ورزشو شروع میکنم اگه خونریزی در خد معقول باشه

سبزی هم خوردم 

تاپیک_پلیکیستیکا#  

گزارش_استارتر#  

شکر قند نوشانه دلستر بیسکوییت و کیک و چیپس وسس کچاپ و هر چیزی که رو بسته بندیس بنویسه شکر یا قند این ...

اها پس قند یاکیک خانگی میخوری

ماورای باورهای ماماورای بودن ونبودن های ما،آنجا دشتی است فراترازهمه ی تصورات راست وچپ توراآنجا خواهم دید،،،،
اها پس قند یاکیک خانگی میخوری

نه نمیخورم  دیگه چه فرقی داره همون قند هس کیک خانگی هم توش شکر میریزیم

نه نمیخورم  دیگه چه فرقی داره همون قند هس کیک خانگی هم توش شکر میریزیم

پس با چای چی میخوری

پس با چای چی میخوری

شاید باورش سخت باشه اما دیگه جایی هم نمیخورم 😐😂خیلی کم گاهی وقتا میخورم اونم قبلا انقدر دمنوش تلخ و اینا خوردم که ی چای بدون قند برام  خیلیم خوبه مزش 😐😂البته اگه خرما باشه خونمون با اون میخورم 

اینم بگم الانم که چالش دمنوش نعنارو گذاشتم اکثرا اگه هم میخوردم قبلا شبا بود که الان همه چای میخورن من دمنوش نعنا (البته منطورم قبل پریودی هست )

شاید باورش سخت باشه اما دیگه جایی هم نمیخورم 😐😂خیلی کم گاهی وقتا میخورم اونم قبلا انقدر دمنوش تلخ ...

اها باشه عزیزم ممنون که جواب دادی

اها باشه عزیزم ممنون که جواب دادی

فدات با انجیر خشک هم خیلی خوبه اگه بخوری

چای نعناع رو به غیر از روزای پریودی میشه خورد؟

و اینکه آیا هورمونی نیست نعناع پریودو بهم نمیزنه البته من همین جوری میخورما ولی تا حالا دمنوشش رو نخوردم

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏
چای نعناع رو به غیر از روزای پریودی میشه خورد؟ و اینکه آیا هورمونی نیست نعناع پریودو بهم نمیزنه الب ...

نه فقط هورمونای مردانرو میاره پایین خیلیا زمان پریودی هم میخورن اتفاقا میگن برا درد پریودی هم خوبه اما  من ترجیح میدم تو پریودی نخورم هیچ دمنوشی تا روند طبیعیشو طی کنه 

نه فقط هورمونای مردانرو میاره پایین خیلیا زمان پریودی هم میخورن اتفاقا میگن برا درد پریودی هم خوبه ا ...

سلام ببخشیدیه سوال داشتم کیست باعث دردپهلووشکم وکمرمیشه

سلام ببخشیدیه سوال داشتم کیست باعث دردپهلووشکم وکمرمیشه

راستشو بخوام بگم من تاحالا درد ندااشتم تا این که این ماه دوسه روز قبل از پریودی این درد و تجربه کردم ...نمیدونم شاید چون تو بدنم کم کم داره تغییراتی اتفاق میفته اینجوری شد

اخه خانوم هاییم که اقدام میکنن برا بارداری یک نشونه خوبی که براشون اتفاق میکنه همین درد هست قبل پریودی