2777
2789
عنوان

تاپیک جامع پلی کیستیکا(pco)

| مشاهده متن کامل بحث + 11384 بازدید | 785 پست
به ریشه یا ساقه میزنی؟  بوی بدی نمیده؟  و اینکه هر چندساعت یکبار میزنی؟  ممنون میش ...

عزیزم اولاش موهام خیلی چرب بود فقط به ساقه میزدم چون اگه به ریشه میزدم ریزشش بیشتر میشد ولی بعدش چربی سرم خیلی کنترل شده الان قاطی میکنم کمی با رزماری و به ریشه میزنم اما برا ساقه مو خیلی خوب جواب میده و ابرسانی میشه موها قبل حموم میزنم دو سه ساعت البته یکم گرم میکنم بعد میتونی با روغن زیتون هم قاطی  کنی موهات خیلی نرم و خوشگل میشه البته با الوورا هم قاطی کنی بزنی خیلی بهتر جواب میده 

اگه موهات چرب نیس میتونی خیلی کم بعد حموم هم به ساقه موهات بزنی  از نوخوره جلوگیری میکنه خیلی روغن تراپی ساقه مو برا همه اجباریه یجورایی 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به ریشه یا ساقه میزنی؟  بوی بدی نمیده؟  و اینکه هر چندساعت یکبار میزنی؟  ممنون میش ...

البته روغن آرگان اصل برا بعد حموم خیلی بهتره چون خیلی  سبکه و زود جذب میشه

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
عزیزم اولاش موهام خیلی چرب بود فقط به ساقه میزدم چون اگه به ریشه میزدم ریزشش بیشتر میشد ولی بعدش چرب ...

اوووم مرسی خیلی جامع بود 😘

سال 1400 سالی است که من به آرزوم میرسم 🙂
البته روغن آرگان اصل برا بعد حموم خیلی بهتره چون خیلی  سبکه و زود جذب میشه

آره شنیدم عالیه اما هم اینکه خیلی سخت گیر میاد . و اینکه یه خورده قیمتش بالاست 

سال 1400 سالی است که من به آرزوم میرسم 🙂
بعدش شما میدونید که ما پلی کیستیکا مقاوم به انسولین هستیم یعنی این که باید  قند خونمونو مدیریت ...

قبلا معتاد شیرینی بودم الان ترک کردم از 76 کیلو رسیدم به 59

تازه مادر شوهرم اینجا بود راجب بچه حرف میزد سردرد گرفتم 

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
اوووم مرسی خیلی جامع بود 😘

فدای تو 😘راستی بوشم ی بوی نارگیلی خیلی ملایمی داره من که خیلی دوسش دارم  بستگی داره بخودت که دوست داشته باشی یا نه

قبلا معتاد شیرینی بودم الان ترک کردم از 76 کیلو رسیدم به 59 تازه مادر شوهرم اینجا بود راجب بچه حرف ...

بیخیال بابا مادر شوهر کیلو ای چند 🤭تو که هنوز سنی نداری حالشو ببر تاپیکو کامل بخون از کجا معلوم ماه بعد نی نی نیاد تو دلت 

بعدشم انرژی منفی رو از خودت دور کن تو رو خدا امصاتو بردار بجاش ی امصای شنگول منگول بزار برقص اهنگای غمگینو گوش نده ولی از هدعتم دور نشو میتونی مثل من تیکر بزاری برا تغییرات بدنت ولی خودتو عذاب نده 

بیخیال بابا مادر شوهر کیلو ای چند 🤭تو که هنوز سنی نداری حالشو ببر تاپیکو کامل بخون از کجا معلوم ماه ...

آره واقعا درست میگی ولی انقد بدم میاد جلو همه بغضم میگیره صورتم لوم میده شده نقطه ضعفم تا میگن بچه سرمو میندازم پایین 😡😡😡

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
آره واقعا درست میگی ولی انقد بدم میاد جلو همه بغضم میگیره صورتم لوم میده شده نقطه ضعفم تا میگن بچه س ...

عیب بابا نکن با خودت اینجوری همین بعضا و کورتیزول که به بدنت وارد میکنی نمیزاره باردار بشی خب بگو بخند شاد باش بچرم کسی پرسید بگو قصدشو نداریم فعلا یا بگو هر وقت داشتیم اطلاع میدیم ایزی ایزی تامام تامام🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️❤

عیب بابا نکن با خودت اینجوری همین بعضا و کورتیزول که به بدنت وارد میکنی نمیزاره باردار بشی خب بگو بخ ...

اوت تامام تامام درستش میکنم 😁😁

اوت تامام تامام درستش میکنم 😁😁

اورین 🤭😁😂❤

قهرم باهاتون یه کمپوت اناناس نخریدید بیاید استارترو بپرسید زالو انداخته صورتش  

🌱🌱   گزارش روز  شانزدهم  🌱🌱

گردو خوردم 

ورزش فعلا از فردا مجازه برام 

رفتم همین دیگه خدارو شکر جای زالو بشکل ی جوش زخم مونده سه تاشون سه تاشونم اصلا مشخص نیس که انداختم اونا هم گفته میره تا یک هفته یکیم بهم دستور ماسک پیازو داده از فردا بخرم 

روغن تراپی کردم ساقه موهامو 

امروز یدونه ویتامین dخوردم دوفته قبل خورده بودم قبلو یکیم دوهفته بعد میخورم بعدش یک ماه بعد میخورم 

ی بسته فعلا ویتامین eگرفتم 

ی بسته هم قراره زینک بگیرم 

من از ماه رمضون شروع میکنم 

سبزی خوردم 

دمنوش نعنا نخوردم چون امروز دمنوش پونه خوردم دیگه دوتاشو باهم نخوردم پونرو دکتر طب سنتی گفته بود برا نمیدونم چی دو روز بخورم بخاطر زالو درمانی 

روز خوبی بود خدارو شکر 

راستی شونه و هوله و اینارم شستم روبالشتیمم فردا چون هفته ای یکبار اجباری هس

گزارش_استارتر#  

تاپیک_پلیکیستیکا#