سلام خانوما تاپیک قبلی خیلی شلوغ شد گفتن که تاپیک جدید بزنم ازتون خواهش میکنم که تا زمانی که مطالب مهمم تموم نشده پست نزارین وقتی تموم شد بزارین در ضمن زیر پستای خودم تاپیک_پلیکیستیکا# میزنم که بین سوال جوابا بتونین پیداش کنید پس پست نزارین فعلا تا زمانی که گفتم
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
سلام دوستان دیروز رفتم تحت نظر دکتر طب اسلامی یه سری دارو داده که برم بگیرم اول باید رحمم رو گرم کنم و یبوست و کم خونی و ریزش مو و پلی کیستیکمو درمان کنم بعد انشاالله اقدام به بارداری. یه سری راهکار هم داده. از جمله خوردن آب گرم صبح که یک روز با خاک شیر و تخم شربتی قاطی کنم یه روز با زنجبیل و نبات یه روز با هل و دارچین و خوردن هویج و انجیر و سبزی برای یبوست و مخلوط سیب و دارچین و گلاب و شربت عنبری ابریشمی برای آرامش و شربت انتی سودا برای از بردن سردی و باد کش که باید انجام بدم . و امروز دم نوش نعناع خوردم و بقیه موارد رو رعایت کردم ولی ورزش نکردم .
خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
سلام دوستان دیروز رفتم تحت نظر دکتر طب اسلامی یه سری دارو داده که برم بگیرم اول باید رحمم رو گرم کنم ...
سلام گلم
چه عرقیجاتی داد بعت عزیزم
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
سیاه دانه و زنجبیل و دارچین دم دست گذاشتم که هر روز بخورم و شال همیشه می بندم با روغن سیاه دانه هم چ ...
عالی
نظرتون چیه برا بعضی چیزا روز خواس بزاریم مثلا شستن رو بالشتیا و حوله
یا نوک گیری مو
سلامعزیزممطالبت عالین منم میخوام شروع کنم من از ماه پیش پیاده روی و قطره ویتاگنوس رو شروع کردم ماهه پیش ب موقع پریودشدم اما این ماه چون درس نخوردم و ورزش نکردم عقب انداختم
🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹 خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
سلامعزیزممطالبت عالین منم میخوام شروع کنم من از ماه پیش پیاده روی و قطره ویتاگنوس رو شروع کردم ...
سلام عزیزم اره دیگه باید مداوم باشه تا نتیجه گرف انشالله که خوب میشیم در کنار هم منم یکم ورزشم خورده بهوهم چند روزه
من خرما پرسی میگیرم هسته هاشو در میارم با گوشکوب له اش میکنم بعدش گردو بادوم و خرد میکنم قاطیش میکنم اخر سر هم گردش میکنم کنجد روش میریزم خیلی خوشمزه میشه
🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹 خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
من خرما پرسی میگیرم هسته هاشو در میارم با گوشکوب له اش میکنم بعدش گردو بادوم و خرد میکنم قاطیش ...
بهترین کارو میکنی
من اراده ندارم شروع کنم چ کنم 😢😢 همیشه خدایی خسته وبی حالم
صبحونه مقوی بخوری میتونی