2777
2789
عنوان

تاپیک جامع پلی کیستیکا(pco)

| مشاهده متن کامل بحث + 11384 بازدید | 785 پست

سلام دوستان دیروز رفتم تحت نظر دکتر طب اسلامی یه سری دارو داده که برم بگیرم اول باید رحمم رو گرم کنم و یبوست و کم خونی و ریزش مو و پلی کیستیکمو درمان کنم بعد انشاالله اقدام به بارداری. یه سری راهکار هم داده. از جمله خوردن آب گرم صبح که یک روز با خاک شیر و تخم شربتی قاطی کنم یه روز با زنجبیل و نبات یه روز با هل و دارچین و خوردن هویج و انجیر و سبزی برای یبوست و مخلوط سیب و دارچین و گلاب و شربت عنبری ابریشمی برای آرامش و شربت انتی سودا برای از بردن سردی و باد کش که باید انجام بدم . و امروز دم نوش نعناع خوردم و بقیه موارد رو رعایت کردم ولی ورزش نکردم  .

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.

سیاه دانه و زنجبیل و دارچین دم دست گذاشتم که هر روز بخورم و شال همیشه می بندم با روغن سیاه دانه هم چرب میکنم و امروز یکمی پیاده روی کردم 

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان دیروز رفتم تحت نظر دکتر طب اسلامی یه سری دارو داده که برم بگیرم اول باید رحمم رو گرم کنم ...

سلام گلم

چه عرقیجاتی داد بعت عزیزم

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
سیاه دانه و زنجبیل و دارچین دم دست گذاشتم که هر روز بخورم و شال همیشه می بندم با روغن سیاه دانه هم چ ...

عالی

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

🌱🌱    گزارش روز سیزدهم   🌱🌱

خب سلام خانوما 

امروز حالم زیاد خوب نیس نمیدونم چرا 

بادوممو خوردم 

سبزیمو خوردم 

قند مصنوعی نخوردم 

دمنوش نعنامو خوردم 

ورزشمم الان میرم بکنم 

موهامم که همیشه میبافم گفتم امروز بگم شماهم یادتون بیفته 

نمیدونم فردا برم زالو درمانی یا نه میترسم 😢

تاپیک_پلیکیستیکا#  

گزارش_استارتر#  

نظرتون چیه برا بعضی چیزا روز خواس بزاریم مثلا شستن رو بالشتیا و حوله 

یا نوک گیری مو ‍ 

[QUOTE=183864581]خب چیکار کردی برا درمانت چ کار مفیدی کردی مثلا  کاهش وزن داشتی  وزش میکنی  قند و ش ...[/Q

خیلی کارا کردم

از پیازدرمانی بگیر تا ورزش وای یوای و ای وی اق در حد لالیگا 

جزو رکورددارها شدم 11 بار

سلامعزیزممطالبت عالین منم میخوام شروع کنم  من از ماه پیش پیاده روی و قطره ویتاگنوس رو شروع کردم ماهه پیش ب موقع پریودشدم اما این ماه چون درس نخوردم  و ورزش نکردم عقب انداختم 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
سلامعزیزممطالبت عالین منم میخوام شروع کنم  من از ماه پیش پیاده روی و قطره ویتاگنوس رو شروع کردم ...

سلام عزیزم اره دیگه باید مداوم باشه تا نتیجه گرف انشالله که خوب میشیم در کنار هم منم یکم ورزشم خورده بهوهم چند روزه

🌱🌱   گزارش روز چهاردهم   🌱🌱

بادومو گردو خوردم کنجد خوردم یدونه خرما

بچه ها زالو انداختم صورتم پانسمانه الان دعا کنید تاثیر داشته باشه😢

بهم گفته فعلا ورزش نکن 

امروز از صورتم عکس گرفتم ببینم تغییری میکنه یا نه 

خلاصه که امروز روز من نیس 

گزارش_استارتر#  

تاپیک_پلیکیستیکا#  

🌱🌱   گزارش روز چهاردهم   🌱🌱 بادومو گردو خور ...

من خرما پرسی میگیرم هسته هاشو در میارم با گوشکوب له اش میکنم بعدش گردو بادوم و خرد میکنم قاطیش میکنم اخر سر هم گردش میکنم کنجد روش میریزم خیلی خوشمزه میشه 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
 من خرما پرسی میگیرم هسته هاشو در میارم با گوشکوب له اش میکنم بعدش گردو بادوم و خرد میکنم قاطیش ...

بهترین کارو میکنی

من اراده ندارم شروع کنم چ کنم  😢😢 همیشه خدایی خسته وبی حالم

صبحونه مقوی بخوری میتونی