2777
2789
عنوان

تاپیک جامع پلی کیستیکا(pco)

| مشاهده متن کامل بحث + 11384 بازدید | 785 پست
بچه ها دارم میرم حجامت کنم درسته بار اولم نیس ولی استرس دارم خیلی 😑دعا کنید برام

حجامت برای چی عزیزم؟

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اومدم بچه ها 😢امروز نمیتونم ورزش کنم 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
حجامت برای چی عزیزم؟

من غظلت خون دارم  همم سوداییم برام خوبه خون کثیف از بدن خارج میشم خودش یجور سم زدای گف باید ۱۵ روز یکبارربیای دوبار دیگه که من گفتم میخوام روره بگیرم گف پس یکی ۲۳ بیا یکی هم بعد ماه رمضون 

بهم گف بیا یبارم زالو بندازم صورتت ولی میترسم 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
اونم کم تحرکی اسپرم داره البته دیگه دو ساله بی خبرم از ندادیم

خب چیکار کردی برا درمانت چ کار مفیدی کردی مثلا 

کاهش وزن داشتی 

وزش میکنی 

قند و شرینیجات رو حذف کردی رژیم غذایی مناسب داری 

واسه شکست تنبلی تخمدان باید این کارا رو بکنی همزمان هر ماه تحت نظر دکتر دارو بخوری 

شوهرت هم اگر سیگار میکشه کمش کنه 

ماهی یبار يه برگه ویتامین ای بهش بده 

سلنیوم پلاس ویتامین سی 

نخود آب دیزی گوشت گوسفندی میوه های قرمز رنگ 

شیر موز آب هویج آجیل حبوبات 

غذای های مقوی و کم چرب اسپرم به تغذیه ارتباط مستقیم داره با تغذیه تحرکش رو میشه ببری بالا 

همه این کارا رو بکن بازم نشد ای وی اف کن من همه این کارا رو کردم خودمو برا ای وی اف آماده میکنم 

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
خب چیکار کردی برا درمانت چ کار مفیدی کردی مثلا  کاهش وزن داشتی  وزش میکنی  قند و ش ...

عزیزم با توجه به امضات که نوشتی ۲۱ سالته فک‌نمیکنی زود باشه برا ای وی اف؟

عزیزم با توجه به امضات که نوشتی ۲۱ سالته فک‌نمیکنی زود باشه برا ای وی اف؟

خب آخه باردار نمیشم شوهرمم واریکوسل داشت و عمل کرد سنم کم بود ازدواج کردم چند ساله باردار نشدم همیشه میترسم تا آخر عمرم نشه واسه همین عجله دارم البته بدنمو آماده میکنم شاید یکی دو سال دیگه ای وی اف کنم اگر تا اون موقع حامله نشده باشم 

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞

نکته مهم 👇👇👇👇

اگه گیاهای هورمونی مثل همین رزماری تو دوران پریودی استفاده نکنید 

تو دوران پریودی تا روز ۴ به هیچ عنوان حموم نکید میدونم خیلی سخته ولی چاره چیه 

اونم در حد دوش اصلا هم نشینید نه فقط پریودی هیچ وقت 

اگه هم خسته میشین یا چی یه صندلی کوچیک بگیرین برا حموم

البته اینم بگم نشسته شستن موها برا ریزش خوبه ولی رو زمین نشینینی رو صندل 

یچیزی هم بگم تو حموم موهاتووشونه نزنید به هیچ عنوان 

تاپیک_پلیکیستیکا#  

خب آخه باردار نمیشم شوهرمم واریکوسل داشت و عمل کرد سنم کم بود ازدواج کردم چند ساله باردار نشدم همیشه ...

اهان انشالله که میشه تا اونوقت

اهان انشالله که میشه تا اونوقت

انشالله 😞❤️

انشالله 😞❤️

ناراحت نباش شاید استرست نمیزاره عزیزم

ناراحت نباش شاید استرست نمیزاره عزیزم

استرس ندارم تنبلی تخمدان خیلی حالمو بد میکنه این روزا خییییلی زیاد شده خیلی 

استرس ندارم تنبلی تخمدان خیلی حالمو بد میکنه این روزا خییییلی زیاد شده خیلی 

اره خیلی 😢

🌱🌱  گزارش روز دوازدهم  🌱🌱

خب بچه ها امروز ورزش نتونستم بکنم چون حجامت کردم فعلا تا ۱۲ ساعت نباید بکنم 

سبزی خوردم 

قند نخوردم 

بعدش حجامت کردم 

خوب شد رفتم دکتر طب سنتیم چون فهمیدم سینوزیت دارم 😓البته شک کرده بودم قبلا الان مطمئن شدم 

دیگه که امروز تو خونمون چیپس و هله هوله بود چقدر دلم میخواست بخورم اما نخوردم 😎😃

بادام خیس خورده خوردم 

صبحونه نامزدم بربری خرید اورد برام با گردو خوردم دیگه شیر بادوم نخوردم 

بعدش خدارو شکر تعطیلات تموم شد از این به بعد راحت تر میتونم خوابمو تنظیم کنم 

دمنوش نعنامم خورد 

همینا یادم میاد 

بچه ها بهم گف زالو بندازم شک دارم نمیدونم چیکار کنم البته از تمیزیش مطمئنم چون جلو چشم مشتری وایمیسی تا زالو بمیره اگه تجربه دارین کمکم کنید 

تاپیک_پلیکیستیکا#  

‍ 

گزارش_استارتر#