2777
2789
عنوان

تاپیک جامع پلی کیستیکا(pco)

| مشاهده متن کامل بحث + 11384 بازدید | 785 پست
درمورد پوستتم بگو تجربتو چون من مشکلم با پوستمه موهامو خیلی وقته حل کردم

راستش برای جوش صورت رفتم به دکتر گفتم نمیتونم داروی هورمونی بخورم یه محلول الکلی داد که روزی دوبار به پوستم میزنم عکیسشو اگه بتونم میزارم یکم الان پوستم بهتر شده 

ولی مشکل اصلی موهای زائد که لعتی همیشه هست😑

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏
راستش برای جوش صورت رفتم به دکتر گفتم نمیتونم داروی هورمونی بخورم یه محلول الکلی داد که روزی دوبار ب ...

من جوشا برام مهم ترن مهم اینه که دیگه در نیاد وگرنه هزار تا چیز هس که برام خوب بوده اما بعد قطع کردن دوباره در اومده حالا ببینیم چی میشه انقدر که خرج اینا کردم اگه طلا میخریدم الان کلی طلا داشتم ☹

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جوشا برام مهم ترن مهم اینه که دیگه در نیاد وگرنه هزار تا چیز هس که برام خوب بوده اما بعد قطع کردن ...

اون که آره ولی من اول دکتر پوست رفتم از طریق اون فهمیدم پلی کستیکم دکتر پوسته هم همش داروی هورمونی بهم داد ولی دکتر زنان رفتم کلی دعوام کرد که اینارو نخور اینا هورموناتو داغون می‌کنه میای ابروشو درست کنی میزنی چشم  رو هم کور می‌کنی و اینا....منم دیدم این مهم تره داروهای پوستمو دیگه نخوردم

اون که آره ولی من اول دکتر پوست رفتم از طریق اون فهمیدم پلی کستیکم دکتر پوسته هم همش داروی هورمونی ب ...

چه دکتر با انصافی رفتی من که چند جا رفتم زنان زایمان همش هورمونی دادن 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
چه دکتر با انصافی رفتی من که چند جا رفتم زنان زایمان همش هورمونی دادن 

نه به من تنها قرصی که داده متفورمین هست تازه یه وقتایی خودم اصرار میکنم شاید به اندازه یه ماه یه دارو اضافه کنه

🌱  فواید شیر بادام   🌱

فواید شیر بادام🔹شیر بادام، رطوبت خوب و ملایمی برای بدن فراهم می‌آورد و برای تقویت مغز، قلب و کبد بسیار مناسب است.🔹 این نوشیدنی، مقادیر خوبی کلسیم، فسفر و پتاسیم و ویتامین‌های گروه "ب "را برای بدن فراهم می‌کند و به‌ویژه برای زنان در سنین میانسالی که نگران عوارض #یائسگی چون پوکی استخوان هستند و همچنین برای تقویت بدنی و رشد بهتر کودکان، بسیار مفید است. 🔹اگر #خشکی_پوست یا یبوست دارید یا انرژی‌تان کم است، شربت شیر بادام را مصرف کنید/منبع:تسنیم

تاپیک_پلیکیستیکا#  

🌱🌱  گزارش روز دهم  🌱🌱

امروز کنجد و گردو و مغز خوردم 

دمنوش نعنا نخوردم چون الان اومدم از خونه مادرشوهرم ☹سبزیم نخوردم ☹☹خلاصه که کل برنامم ریخت بهم ولی قند مصنوعی و اینا نخوردم اینم بگم ورزشمم میرم الان بکنم ☹درسته خسته ام ولی بتونم حتما میکنم اگه بدنم بکشه 

تاپیک_پلیکیستیکا#  

گزارش_استارتر#  

نتونستم ورزش کنم 😢😭خداوندا منو  ببخش😑

🌱🌱  گزارش روز یازدهم  🌱🌱

قند نخوردم هر چقدر سر سفره گفتن نوشابه بخور حتی یذره ام نخوردم 

ورزشمم کردم (بچه ها من چند روزه خیلی سریع خسته میشم بعد ورزش بنظرتون چرا ؟)

بعدش سبزی خوردم 🌱

بعدش دمنوش نعنامو خوردم 

بادوممون تموم شده نتونستم بخورم 

چون امروز سیزده بدر بود نتونستم قبل حموم چیزی به موهام بزنم چون نامزدم از صبح خونمون بود البته روغنمم تموم‌شده 

فردا به احتمال زیاد برم حجامت ...

گزارش_استارتر#  

تاپیک_پلیکیستیکا#  

بچه ها بکی دو روزه جوشام زیاد شده نمیدونم ب فال نیک بگیرم که بدنم داره پاک سازی میشه یا نه

نکات کلی مو ❤

موها تتو حالت خیس در اسیب پذیر ترین حالت قرار دارن پس نه شونه مزنین نه به هیچ عنوان میخوابین باموهای خیسی وقتی ۸۰  ۹۰ درصد خشک شد بهترین زمان برای شونه کردنه 

از ماسک موهای مناسب موهاتون استفاده کنید حالا چه اماده چه خونگی (ماسک مو اماده بیشتر از دو بار در هفته اصلا استفاده نشه (من مارک گلیس رو پیشنهاد میکنم اصلشو البته عالیه)

بعد حموم از سرم مو استفاده کنید یا روغن ارگان یا هم هردو 

روغن تراپی  ساقه موهاتونو با توجه به طبع موهاتون انجام بدید حتما من با روغن نارگیل میکنم طبعش گرمه 

شیر بادوم و انجیر خشک عالیه براتون 

هفته ای یکبارو بزارین برا شستن شونه هاتون و رو بالشتیاتون 

موهاتونو یکبار صبح و یکبار شب شونه بزنید و کار کنید که هوا بخوره بهشون 

موهاتون ببافید حتما مخصوصا مخصوصا شبا

از شونه چوبی استفاده کنید اگه براتون مقدوره 

فعلا اینا یادمه باز یادم افتاد میگم 

راستی موهاتونو خشک خشک هم شونه نکینید میتونین یذره با اب پاش اب بباشین روش بعد شونه بزنین ببافین

از شامپوهای بدون سولفات استفاده کنید فقط گاهی سولفات دار استفاده کنید 

بعدشم موهاتونو نوک گیری کنید حتما 

اگه موخوره داره حتما بزنید سعی کنید با قیچی تیز باشه با قیچی کند زودتر موخوره میگیره موهاتون موخوره درمان نداره فقط پیشگری کنید

تاپیک_پلیکیستیکا#  

ریزش_پلیکیستیکا#  

بچه ها دارم میرم حجامت کنم درسته بار اولم نیس ولی استرس دارم خیلی 😑دعا کنید برام