2777
2789
عنوان

تاپیک جامع پلی کیستیکا(pco)

| مشاهده متن کامل بحث + 11384 بازدید | 785 پست
این میزان از بطری سس کچاپ رو قند تشکیل میده! البته این یک سس خارجی...  سس های  ایرا ...

افرینن دقیقا چند جا هم نوشتم از سس کچاپ نمیدونم بچه ها دقت کردن یا نه😁افرین تو دقت کردی

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها دیشب حوصله نداشتم گردو بشکنم پسته شکستم اتفاقا شیرش خیلیم خوشمزه بود شاید حتی خوشمزه تر از بادوم 😋امتحان کنین 

تاپیک_پلیکیستیکا#  

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچه ها ماسک موهای مختلفی وجود داره برا موهاتون ولی اول اصلا باید بونید از چیه ریزشتون تا ندونید نمیشه درمان کرد اگه از چربی باشه جشونده خطمی عال هس اگه از خشکی روغن تراپی

روغن تراپی پایین موها برا همه ضروری هس

دقت کنید هر چیزی باید با توجه به طبع سر انجام بشه 

برای هورمونی من رزماری استفاده میکنم چون موهام چریه از جشوندش نه روغنش الان ریزش ندارم اصلا فقط موهام دیر به دیر بلند میشه کا اونم باید مکمل بخورم صبر داشته باشم طبع رزماری گرم هس 

تاپیک_پلیکیستیکا#  

ریزش_پلیکیستیکا#  

چه کسانی ریزش دارن ؟‌

باید بگم تا ۳۰ تا در روز طبیعیه و۵۰ تا بعد حموم یا تو حموم اگه بیشتر باشه یعنی ریزش دارین 

تاپیک_پلیکیستیکا#  

ریزش_پلیکیستیکا#  

الان زرماری زدم به ریشه موهام 

پایینشم الوررا و روغن ناگیل یه نایلون هم پیچوندم دور سرم 😂

🌱🌱🌱گزارش روز سوم🌱🌱🌱

امروز شیر پسته خوردم 

قند مصنوعی نخوردم حتی شکلات نامزدم بزور میداد اما نخوردم 💃

بعدش ورزشمو کردم 

موهاموم رزماری زدم و روغن تراپی 

الانم میرم صورتمو با فیس واش بشورم و بخوابم تا چند دقیقه دیگه

گزارش_استارتر#  

تاپیک_پلیکیستیکا#    

نکته مهم اینه که تا چند ماه هر کاری میکنین بنویسین برا خودتون حالا من تو تاپیکم مینویسم شما حتی اگه اینجا هم ننویسین تو دفتر بنویسین 

اخ راستی امروز دوسین نخوردم اونم میخورم میخوابم 

روزای پریودی رو حتما یاداشت کنین تا ببینین بعد چهار ماه تلاش حداقل  ایا عوض میشه یا نه من تو گوشیم وارد میکنم 

تاپیک_پلیکیستیکا#  

چیزی که مقاومت به انسولینو بیشتر میکنه  ۱.پرتئین بالا ۲.کربوهیدرات بالا ۳.خواب نامنظم و کم ...

بچهه ها الان یکی اینو لایک کرد دیدم اشتباه نوشتم پروتیین بالا در حالی که باید مینوشتم کم 🤐ببخشیدددد کم هس 

تاپیک_پلیکیستیکا#  

چی بگم والا اختیار داری اما من بودم نمیرفتم بالاخره جاده است پس و پیش داره 

سلام عزیزم خوب هستی میشه بیای بهم کمک کنی خیلی نگرانم دردای پریودی شدید دارم تخمدانام تیر میکشه کمر درد کلیه درد دارم انقدری ک شب از خواب بیدار میشم البته در حد چند دقس بعدش خوب میشه و چند ساعت بعدش دوباره میگیره از بتا هم دادم فردا جوابش میاد پس فردا برم پیش دکترم تا اونموقه میترسم مشکلی برام پیش بیاد بنظرت این دردا طبیعیه تو اینجور بودی

خدایا دوقلو هام  سالم بیان بغلم 🙏💋
سلام عزیزم خوب هستی میشه بیای بهم کمک کنی خیلی نگرانم دردای پریودی شدید دارم تخمدانام تیر میکشه کمر ...

سلام عزیزم من وقتی آی یو آی وردم دو سه روز خیلی زیر دلم درد میکرد ماشین میفتاد تو دست انداز خیلی دردم میومد اما بعدش که مثبت شد خوب شدم گاهی درد میکرد زیر دلم اما نه خیلی شدید ...شیاف خیلی خوبه ها شیاف سیکلوژست جلوی سقطم میگیره ...تا وقتی لک ندیدی نگران نباش دستتو هر روز بزار رو شکمت آیت الکرسی و ۴ قل بخون انشاالله که چیزی نمیشه

سلام عزیزم من وقتی آی یو آی وردم دو سه روز خیلی زیر دلم درد میکرد ماشین میفتاد تو دست انداز خیلی درد ...

شیاف پروژسترون 400هم استفاده میکنم البته 8موعد پریودمه ربطی ب اون دارن این دردا

بله منم موقع پریودم که میشد یکم حالتاشو داشتم ...ببین کار سنگین اصلا نکن رابطه اصلا ..پله بالا پایین ...

خونمون خیلی پله داره بعضی وقتا میرم شاید بخاطر همون باشه