2777
2789
عنوان

تاپیک جامع پلی کیستیکا(pco)

| مشاهده متن کامل بحث + 11384 بازدید | 785 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با چه ورزشی؟

عزیزم سلام من هم ورزش بدنسازی میکنم  هم ورزش رزمی(کاراته) چندین ساله دارم انجام میدم به صورت حرفه ای ولی ورزش بدنسازی وقتی شروع کردم و ششماه همزمان با تمرینات دیگه انجام میدادم خب سختم بود صبح یک تایم تمرین برای مسابقه عصر هم بدنسازی چون عاشقش بودم اما همون شش ماه شروع بدنسازی خوبم کرد البته من در کنارش بادکش گرم تخمدان و رژیم غذایی اصلاح مزاج هم داشتم 

ی سوال عزیزم  این سیاهدونه عسلو خودت مخلوط کردی یا امادشو خریدی  سیاهدونه رو کوبیدی ؟ ب ...

سیاهدانه خریدم هرروز خوردم حتی تو پریود نکوبیدمش فقط زیر دندون لهش کردم بعد قورت دادم با عسل

جواب ابلهان خاموشیست ⁦:-)⁩
چند تا سوال  منم با اون آزمون سرد وخشک و سوداوی باید چیکار کنم؟ ریزش مو دارم ۱۳ ساله چیکارکنم ...

سلام عزیزم 

بعد از ازمون سوالای ریزش مو روهم کامل بگین 

برای افراد سودایی بلید گرمی بخورن انجیر خشک عالیههه هر صبح ۵ تا ۷ بخورین اگه میتونین روغن زیتون بریزین روش شب بزارین بمونه تا صبح بخورین حتی حدیث هم داریم که انجیر باعث رشد مو میشه (چرا دردغ بگم خودم هنوز روغن صنعتی رو حذف نکردم از این ماه قراره بکنم )

هر صبح مثل من شیر بادام بخورین طرز تهیشو نوشتم 

خوابتونو درس کنین و بقیه نکات تاپیک واسه من رزماری هم میزنم به سرم خیلی جواب میده

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
ببخشییدی  سوال دیگه شما همون کاربر الیزابت ۶۶۶۶ هستی؟

نه عزیزم من فقط همین کاربری رو درم

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
عزیزم سلام من هم ورزش بدنسازی میکنم  هم ورزش رزمی(کاراته) چندین ساله دارم انجام میدم به صورت حر ...

دکتر طب سنتی رفتید برای بادکش و اصلاح مزاج؟میشه بهم معرفی کنید

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏

🌱🌱🌱    گزارش     🌱🌱🌱

امروز صبح طبق معمول شیر بادام خوردم قصد دارم فردا شیر گردو بخورم ببینم چطوره

قندد مصنوعی نخوردم اصلا 

با همسرم پیاده روی کردیم 

ورزش سبکم کردم با برنامه ای که دوستمون گذاشتن 

خوابم سر وقت نبود

امروز یدونه ویتامین dخوردم 

گزارش_استارتر#  

تاپیک_پلیکیستیکا#  

🌱🌱🌱    گزارش     🌱🌱🌱 ا ...

✨گزارش روز دوم

صبح عسل و بادوم (مزاجم سرد و خشک) 

چالش اول رو انجام دادم امروز :حذف خوردن آب قبل و بعد غذا برای هضم بهتر و جلوگیری از مادر بیماری ها (یبوست ) 

و چالش دوم حذف قند مصنوعی که نخوردم

ورزش سبک هم یوگا انجام دادم 

مررسییی از تایپک فوق‌العادت که باعث شد بیشتر حواسمون به خودمون باشه 🙃

و اینکه ی سوال روغن زدن به شکم هم خوبه و چ روغنی و چ زمانی؟ 

بچه ها درمورد مو پیچ گیسو کمندا و سوگند عالیه من خیلیاشو از اونا یادگرفتم اگه اینیستا دارین حتما فالو کنید درسته که این مطالب تو نت هم هس  ولی پیچ اونا خیلی خوبه من بعصیاشو از پیچای این دونفر یاد گرفتم 

تاپیک_پلیکیستیکا#  

✨گزارش روز دوم صبح عسل و بادوم (مزاجم سرد و خشک)  چالش اول رو انجام دادم امروز :حذف خوردن آب ...

عالییی بود گلم همین طور ادامه بده میتونی شیر بادوم هم درس کنی 

عزیزم شبا روغن سیاه دانه بزن ماساژ بده و ببند در حدی نباشه که خودتو چرب و چیلی کنی زیاد 

شما سعی کن بدنتو معتدل کنی سعی میکنم من مطلب بزارم ازش چون الان طبع خودم سودایی هس بیشتر خودمو میدوو ...

مرسی عزیزم لطف میکنی..

یه قرص بود ک ترکیب کلسیم و ویتامین دی بود هرشب قبل خواب میخورم ریزش موهام خیلی کمتر شده..