سلام خانوما تاپیک قبلی خیلی شلوغ شد گفتن که تاپیک جدید بزنم ازتون خواهش میکنم که تا زمانی که مطالب مهمم تموم نشده پست نزارین وقتی تموم شد بزارین در ضمن زیر پستای خودم تاپیک_پلیکیستیکا# میزنم که بین سوال جوابا بتونین پیداش کنید پس پست نزارین فعلا تا زمانی که گفتم
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
اره چون جوش میزدم مو زائدم زیاد شد ماهی سه بار پریود میشدم یا دیر به دیر رفتم دکتر سونو نوشت
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
منم موی زائد دارم ولی روی رون پامه خیلی وقته که هستن😂😂😂
ببین موی زایدی که من میگم مثلا روی چونس روی قسمتایی که زنای دیگه ندارن یا کمتر دلرن مثلا روی شکم و ریزش مو هم داشتم
نه عزیزم چرا لغو بزنم بیا این واسه تازه واردا زدم تو امضام
من pco هستم 😏با پریودای منظم روز های تخمک گذاریمو کامل حس میکنم مث دمای بدنو ترشح و اینا سوالم اینه ک ممکنه با همه این علائما تخمکا غالب نباشن یعنی قادر به باروری نباشن؟ متفورمین میخورم روزی یه دونه
چرا دیگی نیستی خبری ازت نیست کجاااایی تو دختر....؟ 😭❤️ بیا بگوووو ببینیم چی شد به کجا رسیدی
سلام من تو سرچا این تاپیکو دیدم میتونید تو مادران ازشون بپرسید
https://harfeto.timefriend.net/16238796983979 من خیلیاتونو میشناسم 😊😉کاربر جدید نیستم 😃پس سعی کن کمتر دروغ بگی 😎🙃 ورزش کن! سالم بخور😋! کتاب خوب بخون نه هر کتابی !همیشه سعی کن ی قدم از دیروزت جلوتر باشی! خودتو دوست داشته باش هر جوری که بلدی این مهم ترین اصل زندگیه!💃👑