2777
2789
عنوان

تاپیک جامع پلی کیستیکا(pco)

| مشاهده متن کامل بحث + 11384 بازدید | 785 پست
مال من فقط با دارو درس میشد وطب سنتی حتی کیستامم رف کامل در عرض ۶ ماه اما الان دوباره روز از نو روزی ...

سلام عزیزم خوبی😘

میگم فاطی از کجا فهمیدی کیست داری سونو دادی؟

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
سلام عزیزم خوبی😘 میگم فاطی از کجا فهمیدی کیست داری سونو دادی؟

سلام سارا جونم 

اره چون جوش میزدم مو زائدم زیاد شد   ماهی سه بار پریود میشدم یا دیر به دیر رفتم دکتر سونو نوشت  

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام سارا جونم  اره چون جوش میزدم مو زائدم زیاد شد   ماهی سه بار پریود میشدم یا دیر ...

منم موی زائد دارم ولی روی رون پامه خیلی وقته که هستن😂😂😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
منم موی زائد دارم ولی روی رون پامه خیلی وقته که هستن😂😂😂

ببین موی زایدی که من میگم مثلا روی چونس روی قسمتایی که زنای دیگه ندارن یا کمتر دلرن مثلا روی شکم و ریزش مو هم داشتم

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
ببین موی زایدی که من میگم مثلا روی چونس روی قسمتایی که زنای دیگه ندارن یا کمتر دلرن مثلا روی شکم و ر ...

فاطی منو ک لغو نزدی میخوام تو خصوصی باهات بحرفم🥺

فاطی منو ک لغو نزدی میخوام تو خصوصی باهات بحرفم🥺

نه عزیزم چرا لغو بزنم بیا این واسه تازه واردا زدم تو امضام

نه عزیزم چرا لغو بزنم بیا این واسه تازه واردا زدم تو امضام

عشقی😍😘😘😘

عشقی😍😘😘😘

فداتممم😍😍😘😘❤

بچه ها قرص زینک پلاس رو چن روز یک بار چقدر باید مصرف کرد و اینکه چ کسایی میتونن بخورن محدودیت داره؟& ...

ویتامینE هر روز بعد صبحانه هست ولی ویتامین D بستگی به کمبود بدنت داره من دکتر بهم دو هفته یکبار داده

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏

یه سوال فنی دارم 😁

من pco هستم 😏با پریودای منظم روز های تخمک گذاریمو کامل حس میکنم مث دمای بدنو ترشح و اینا سوالم اینه ک ممکنه با همه این علائما تخمکا غالب نباشن یعنی قادر به باروری نباشن؟ متفورمین میخورم روزی یه دونه

تولوخودا ج بدین لفا🙏🙏

چرا دیگی نیستی خبری ازت نیست کجاااایی تو دختر....؟ 😭❤️ بیا بگوووو ببینیم چی شد به کجا رسیدی 

سلام من تو سرچا این تاپیکو دیدم میتونید تو مادران ازشون بپرسید

https://harfeto.timefriend.net/16238796983979                                                                       من خیلیاتونو میشناسم 😊😉کاربر جدید نیستم 😃پس سعی کن کمتر دروغ بگی 😎🙃                             ورزش کن!                                                                 سالم بخور😋!                                                           کتاب خوب بخون نه هر کتابی !                                    همیشه سعی کن ی قدم از دیروزت جلوتر                   باشی!                                                                        خودتو دوست داشته باش هر جوری که بلدی این مهم ترین اصل زندگیه!💃👑