2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 27 پست
فکر کنم اون اصلا براش مهم‌نیست الان سه روز اصلا نه پیامی نه زنگی 

یه چیز بگم گل؟ من آدم رکیم پس حرفمو میگم

وقتی ازش جدا شدی دیگه جدا شدی میتونی فراموشش نکنی اما باید قیدشو بزنی اصلا فکر کن دوباره باهاش اشتی کردی و ازدواج کردی بعد دوباره باز ازش طلاق بگیری به نظرت این کار درستیه؟ سر این موضوع با عقلت پیش برو نه قلبت حس میکنم یه جورایی عادت کردی به ازار دیدن از طرف اون مرد و این اصلا خوب نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم بازم از هرکی میپرسم تا روز دادگاه مرد به زنه زنگ‌میزنه یکم التماسی میکنه خواهشی میکنه

عزیزمن همه ک مثل هم نیستن بعدشم شما میگی شوهرت معتادع به نظر من اون الان تمام فکر و ذهنش موادو... 

یه چیز بگم گل؟ من آدم رکیم پس حرفمو میگم وقتی ازش جدا شدی دیگه جدا شدی میتونی فراموشش نکنی اما باید ...

منم سعی میکنم فراموش کنم ولی از این حرسم میگیرم  واسه اون انگار نه انگار من ازش تعد محضری دارم که گفته اعتیاد  داره اگه تر نکنه حق طلاق با من ، دوتا صورت جلسه کلانتری ، برگه بزشکی قانونی 

فکر کنم اون اصلا براش مهم‌نیست الان سه روز اصلا نه پیامی نه زنگی 

ببین باید خودت بتونی تو تنهائیت لذت ببری اگه رفیق و آشنا درک نمیکنن خودت تنهایی برو سفر بیرون باشگاه برو زبان بخون سرگرم کن خودتو طرف بدردت نمیخوره شاید یادش بیفتی طبیعیه ولی بعد ی مدت خوشحال میشی گذاشتیش کنار بقیه عمرتو کنارش حروم نکردی کوه برو 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
منم سعی میکنم فراموش کنم ولی از این حرسم میگیرم  واسه اون انگار نه انگار من ازش تعد محضری دارم ...

میفهمم چی میگی ولی ادم معتاد به غیر از چیزی که بهش اعتیاد داره به چیز دیگه ای فکر نمیکنه

فکر نکنم  خیلی ازیت ام کرد با این که ازدواج ام سنتی نبود  یهخاطرش خیلی کار ها کردم

نمیتونم بگم برو طلاق بگیر نه میتونم بگم طلاق نگیر چون تو زندگیت نبودم و نمیدونم چه چیزایی رو تجربه کردی اما ببین عقل و منطقت چی میگه همونو انجام بده و اینکه بدون حتی اگه جدابشی هم کلیییی فرصت برای زندگیت داری

نمیتونم بگم برو طلاق بگیر نه میتونم بگم طلاق نگیر چون تو زندگیت نبودم و نمیدونم چه چیزایی رو تجربه ک ...

شاید معتاد نبود زندگی میکردم ولی شیشه میکشه اصلا علاقه ای به ترک کردن نداره اگه ام‌ترک‌کنه دیگه اون ادم زندگی نمیشه میگم سنم تا کم طلاق بگیرم نه ده سال دیگه که بگم کاش سنم کمبود جدا شده بودم

شاید معتاد نبود زندگی میکردم ولی شیشه میکشه اصلا علاقه ای به ترک کردن نداره اگه ام‌ترک‌کنه دیگه اون ...

بچه که نداری؟ اگه نداری الان بهترین فرصت برای طلاقه چون بعدها یه موجود بی گناهم درگیر میشه