2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

175 بازدید | 8 پست

سلام خانما من تنبلی تخمدان دارم تغریبا هر سه چارماه یبار آمپول میزنم تا پری شم یه بچه هم دارم

بنظرتون آمپول ضرر نداره؟قرص نمیخورم چون نمیتونم مشکل معده دارم نباید بخورم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من قرص دوفاستون و گلوکوفاژ ب دادم‌رسید و پریودهام دقیق دقیق شد اگه اضافه وزن داری کم کن

ن من بدنسازی کار میکنم چهار ساله😄 همه نوع داروگیاهی امتحان کردم

قرص مارولین هم می‌خوردم ولی همسرم دیگ گف نخور و معده هم اذیت میشه

این قرصارو پزشک بهت داد؟ چجوری میخوری؟

اگر مشکل معده نداشتی میگفتم پیازدرمانی کنی، روشش هم اینه که از روز 7 پریودیت تا 15 روز، هر روز یک عدد پیاز پوست نارنجی رو چند قاچ می کنی، میندازی تو یک لیوان آبجوش، 5 دقیقه میجوشه،  بعد نیم گرم،یکبار قبل از ناهار و یکبارقبل شام میخوری،حتما هم باید تازه درست کنی، بعد 15 روز صبر می کنی میره تا پریود بعدی، پریود هم نشدی، خودت باید حساب کنی، اگر میشدی چند روز طول میکشیده. و دیگه اینکه با روغن سیاهدانه زیر شکمت رو هر شب یا روز چرب کن، یکم ماساژ بده.

اگر مشکل معده نداشتی میگفتم پیازدرمانی کنی، روشش هم اینه که از روز 7 پریودیت تا 15 روز، هر روز یک عد ...

پیاز منو اذیت می‌کنه صبر میکنم بعد درمانم میخورم آخه میکروب معده دارم کلی آنتی بیوتیک میخورم مرسی ازت خانمی