2777
2789
عنوان

زشترین بخش!!

439 بازدید | 11 پست

خیلی‌ها فکر می‌کنند، زشت‌ترین بخش بدن‌شان بینی‌شان است!

بعضی‌ها هم با دهان‌شان مشکل دارند، فکر می‌کنند دهان‌شان خیلی زشت است!

و دیگران زیادی هم شکم بزرگ‌شان، مشکل‌شان است و زشت‌شان کرده!

همه‌ی این‌ها شاید زشت و زیبا باشد،

اما من می‌گویم:

زشت‌ترین بخش بدن آدم‌ها،

"ذهن‌شان" است؛

ذهن آدم‌ها، مثل یک حفره‌ی عمیق،

پر می‌شود از خیلی چیزهای زشت؛

از شک،

از بدبینی،

از برداشت‌های بد،

از نگاه پر غرور به دیگران،

از توقع زیاد،

از خودبینی زیاد؛

ذهن آدم‌ها گاهی تبدیل می‌شود به عضو زشت بدن؛ آنقدر بدن را زشت می‌کند که صدتا جراحی زیبایی هم کاری از پیش نمی‌برد.

کاش؛ جای بینی، جای شکم و پا،

آدم "ذهنش" را جراحی کند.

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 

حرفت طلاست  

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با زشت ترین چهره اما ذهن عالی جذاب ترین و خوشگل ترین میشید

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸

اسی شوهرت خیلی داره واسه بچها خرج میکنه واقعا 

زنش هم ثابت میکردین تو دوران ازدواج با همسر شما با کسی رابطه داشته دیگه مهریه چی اخه 

و اینکه کارت خیلی خوب بوده  خیلی با درک و شعوری دیدم با مهربونی جواب همرو میدی اعصبانیتت هم از دست اونا بوده ❤😍

کم  نیار اون زنه هیچ حقی نداره نسبت به خرج و مخارج 

چندتا سکه مهریش بوده؟

اگه اینارو خرج نمیکرد الان میلیاردر بودین😐

شما دو روز دیگه خودتون بچه دار میشین به فکر خودتون هم باشین

دو بار تایپ کردم هی قفل میشد 😂😂

اینجا نوشتم

تیکر کنکورمه۰۰ دختری در من ساز امیدواری میزند      از حضرت علی پرسیدند:بزرگترین گناه کبیره چیست؟حضرت نگفتند بی‌نمازی؛ نگفتند بی ‌حجابی؛ نگفتند روزه نگرفتن ...بلکه فرمودند: «مایوس و ناامید شدن از رحمت خداوند»باز آی باز آی هر آنچه هستی باز آیگر کافر و گبر و بت پرستی باز آیاین درگه ما درگه نومیدی نیستصد بار اگر توبه شکستی باز آی ...
اسی شوهرت خیلی داره واسه بچها خرج میکنه واقعا  زنش هم ثابت میکردین تو دوران ازدواج با همسر شما ...

عزیزمی اخه بقیه با ناحقی میگن مهریه بهت ربطی نداره ،درسته ولی پول بچه ها بهم ربط داره

خدایی نمیخوام تعریف کنم ولی بد هم نیستم 

از خیلی چیزا گذشتم 

سالی یه بار میرم اریشگاه پولشو نگه میدارم 

مانتوی نهایت ۱۲۰ تومنی میخرم فقط برا بیرون 

حتی مهمونی هم نمیگیرم 

مهمونی نمیرم که نگن نگاش کن اوملی میگرده 

هر چند گونی هم بپوشم بازم میگن خر پوله😂😂

ارایش نمیکنم میگن کوبیده از نو ساخته 

چشامو میگن عمل رنگی کردم

یکی میگی نون خوشکلیشو میخوره که با این موضوع همشونو با رگبار حرف بستم

خیللللی حرف پشتمه،طاقتم زیاد بوده که نزدم سفره بشن اما الان نمیتونم ساکت باشم

از بچگی رو پای خودم بودم کسی بهم نداده 

شوهرمم همینطور 

ارث بهش ندادن اما چشمشون به دستشه 

از بچگی کار کرده 

فقط خودمون میتونیم هم درک کنیم 

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
اسی شوهرت خیلی داره واسه بچها خرج میکنه واقعا  زنش هم ثابت میکردین تو دوران ازدواج با همسر شما ...

مهرش هم ۳۰۰ سکه 

حتی بعضی وقتا شوهرم میگه نمیدونم چطور خر شدم برا این ۳۰۰ سکه بریدم

یه ریالم نمی ارزه

عزیزمی اخه بقیه با ناحقی میگن مهریه بهت ربطی نداره ،درسته ولی پول بچه ها بهم ربط داره خدایی نمیخ ...

میفهمم واقعا  من حتی میگم با این اوضاع زنه  حتی حق مهریه هم نداره 

باید یجوری ثابت میکرد ک با کسی بوده 

شوهرت هم سعی کن از اونا فاصله بگیره  ک اثرش رو زندگی شما نباشه 

و اینکه خیلی اشتباه میکنی تو هم بپوش بخور مهمونی بگیر زندگی کن خوش باش 

تیکر کنکورمه۰۰ دختری در من ساز امیدواری میزند      از حضرت علی پرسیدند:بزرگترین گناه کبیره چیست؟حضرت نگفتند بی‌نمازی؛ نگفتند بی ‌حجابی؛ نگفتند روزه نگرفتن ...بلکه فرمودند: «مایوس و ناامید شدن از رحمت خداوند»باز آی باز آی هر آنچه هستی باز آیگر کافر و گبر و بت پرستی باز آیاین درگه ما درگه نومیدی نیستصد بار اگر توبه شکستی باز آی ...
مهرش هم ۳۰۰ سکه   حتی بعضی وقتا شوهرم میگه نمیدونم چطور خر شدم برا این ۳۰۰ سکه بریدم ...

نصفشو داده تاالان؟

میفهمم واقعا  من حتی میگم با این اوضاع زنه  حتی حق مهریه هم نداره  باید یجوری ثابت م ...

الان دیگه همین کارو میکنم ۲ سال به خودم سختی دادم که خونم رو بسازم 

الانم که تمومه 

نوبته خودمه