2821
2789
عنوان

قبول دارید....

112 بازدید | 15 پست

خواستگار خوب به شانس و خانواده خوب بستگی داره؟؟؟

به نظرم به چهره زیبا و سطح تحصیلات دختر و اینکه چقدر با درک و شعور بستگی نداره.

حداقل تو جامعه ما اینطوره.

تعریف از خودم نباشه ،من هم چهره خوبی دارم هم تحصیلات خوبی دارم و هم خانواده نسبتا خوبی دارم ولی خوب خانوادم زیاد اهل معاشرت نیستن ولی خوب با کسی هم مشکل ندارند و سرشون تو کار خودشونه ولی من حتی یدونه خواستگار هم ندارم.

تنها دل خوشیم اینه که دخترای فامیل که ازم بزرگتر هستند هیچ کدوم ازدواج نکردن.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره خب خانواده خیلی مهمه . اکثرا اول برای ازدواج خانوادرو در نظر میگیرن . ولی شانسی نیس؛ شما هم انشالله تو سال جدید بختتون باز بشه با اون شخصیتی که دوس دارین ازدواج کنید

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 

منتظر خواستگار موندن برا عهد دقیانوسه . الان دیگه دختر و پسر اول خودشون توی اجتماع با هم آشنا میشن بعد برای خواستگاری اقدام میکنن . البته اگه سر کار یا دانشگاه میرین یا بالاخره به نحوی تو اجتماع باشین . خواستگاری به سبک سنتی دختر و پسر به شناخت درستی از هم نمیرسن و اکثرا هم مشکل دارن چیزی که من دیدم

اره خب خانواده خیلی مهمه . اکثرا اول برای ازدواج خانوادرو در نظر میگیرن . ولی شانسی نیس؛ شما هم انشا ...

اصلا عجله ندارم

ولی برام جای تعجبه چرا خواستگار ندارم

البته بابام میگه تا30سالت نشه شوهر نمیکنی😊

منتظر خواستگار موندن برا عهد دقیانوسه . الان دیگه دختر و پسر اول خودشون توی اجتماع با هم آشنا میشن ب ...

والا دخترعمم هم سن منه با یه پسره دوست شد چند سال و حالا بعد 3سال عقد دارند طلاق میگیرن

اونم بعد از6سال شناخت از هم

والا دخترعمم هم سن منه با یه پسره دوست شد چند سال و حالا بعد 3سال عقد دارند طلاق میگیرن اونم بعد از ...

اول اینکه استثنا هست تو هرنوع ازدواجی . من به صورت کلی گفتم احتمال به مشکل خوردن توی خواستگاری سنتی بیشتره که واقعا هم هست . دوماً اینکه ایشون سنش خیلی خیلی کم بوده و احتمالا به همین خاطرم به مشکل خوردن 

اول اینکه استثنا هست تو هرنوع ازدواجی . من به صورت کلی گفتم احتمال به مشکل خوردن توی خواستگاری سنتی ...

سنش کم بود ولی هم دخترعمم و هم شوهرش فوق العاده زرنگ بودند و درکشون بالا بود

اتفاقا علت اختلافشون هم برمیگشت به اینکه هر کدومشون احساس زرنگی نسبت به طرف مقابل داشتند و خودشون رو برتر از اون یکی میدونستند.

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز