2777
2789

زیاد تاثیر داره بنظرم 👿

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیییلی تاثیرداره 

حالاحذف نخواستی بکنی نکن ولی ناشتاشیرینی نخورخیییلی قندت رومیبره بالا

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

خیلی زیاد من تو ۱۰ روز ۴ کیلو کم کردم  حتی قند نمیخوردم  کلا سعی کن شیرینی رو ۱۰۰ درصد حذف کنی کربوهیدرات رو ۷۰ درصد

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند ... از گوشه بامی که پریدیم پریدیم ...
خیلی زیاد من تو ۱۰ روز ۴ کیلو کم کردم  حتی قند نمیخوردم  کلا سعی کن شیرینی رو ۱۰۰ درصد حذف ...

واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟ینی هر دو روز و نیم ی کیلو کم کردی ؟

تیکر کاهش وزنمه...  

من روزی هزار و دویست تا هزار و پونصد کالری مصرف میکنم

شیرینیجاتم خذف میکنم_امروز نود و پنح بودم ب نظرتون یک اردیبهشت چند کیلو میشم؟

تااون موقع نمیخوام وزن کنم

تیکر کاهش وزنمه...  

چند تا از پستای قدیمتو خوندم. نامزدت میخواست ازت جدا بشه چی شد؟ ازدواج کردین فکر کنم درسته؟ 

میخواستم بگم شما که خیلی وقته میخواید رژیم بگیرید و موفق نمیشید چرا بای پس یا اسلیو نمیکنید؟؟؟ که اشتهاتون هم کم بشه همراهش